Georgiana Gheorghe, Sephora: Valoarea coșului de cumpărături în magazinul online este mai mare decât în magazinele fizice | VIDEO

Georgiana Gheorghe Sephora GPeC Summit 2016

La doar câteva luni de la lansarea în e-commerce, echipa Sephora România a urcat pe scena GPeC Summit în noiembrie 2016 pentru a ridica premiul pentru cel mai bun magazin online din categoria Health & Beauty. Am vorbit atunci cu Georgiana Gheorghe, E-Commerce Manager Sephora, despre ce a însemnat competiția GPeC și care sunt planurile de viitor în ceea ce privește creșterea business-ului online. Urmăriți interviul video complet pentru toate detaliile!

• Au fost 8 luni (de competiție GPeC) în care am muncit și învățat foarte mult. Mediul online este diferit, însă ne-am dorit mult să progresăm în a le oferi clienților aceeași experiență pe care o au și în offline.

• Nu am avut o creștere spectaculoasă lună după lună, însă comparativ cu obiectivele pe care ni le-am setat rezultatele sunt foarte bune.

• Profilul clientului online este diferit – majoritatea sunt concentrați pe promoții, discount-uri sau pachete speciale. Iar valoarea coșului de cumpărături este mai mare decât în magazinele fizice.

40% din tranzacții sunt lansate de pe mobil.

Nu ai timp să urmărești acest video? Salvează-l pentru mai târziu!


Înscrie magazinul tău online în Competiția GPeC 2017BANNER-nl-competitia-gpec-2017

Vrei un audit complex de site atât pe varianta Desktop, cât și pe Mobile? Îți audităm site-ul și întreaga prezență online prin peste 150 de criterii. Cei peste 20 de specialiști din juriul GPeC 2017 îți vor spune exact unde excelezi și mai ales, ce poate fi îmbunătățit la site-ul tău pentru a crește rata de conversie.

Înscrie-te acum în Competiția GPeC 2017! Ultima zi în care te poți înscrie: 31 mai, ora 23:59.

În plus, primești Marca de Încredere TRUSTED.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).