Sorin Manică, TuringAds: Un newsletter este o publicație în sine și face parte dintr-o strategie de retenție | VIDEO

Sorin Manica Turing Ads GPeC Summit 2016

Consumer Report 2016 arată că verificarea e-mail-ului este pe locul al doilea în topul activităților pe care oamenii le fac pe mobile. Am discutat despre oportunitățile pe care le deschide această informație în e-mail marketing și multe altele cu Sorin Manică, TuringAds. Urmăriți interviul complet realizat de Gabriela Bejan.

• Strategia de e-mail marketing contează cam cât de mult vrea un magazin să conteze. Există magazine online care nu investesc foarte mult în partea de retenție a clienților.

• E-mail marketing-ul a fost potențat de creșterea mobile-ului. Cu toții avem măcar o aplicație de e-mail instalată și o deschidem frecvent – peste 70% din oamenii care își verifică e-mail-ul în mod obișnuit o fac și pe mobil.

• Targetarea în funcție de context ne permite să observăm anumite modele de comportament anterior cumpărării.

• E indicat să fii creativ în funcție de cifrele pe care le ai.

• Un marketing deștept este rezultatul unei corelații foarte complicate. În zona de e-mail trebuie să măsori atent engagement-ul pentru că uun newsletter este un produs aparte. Este o publicație în sine și face parte dintr-o strategie de retenție.

Nu ai timp să urmărești acest video? Salvează-l pentru mai târziu!


Înscrie magazinul tău online în Competiția GPeC 2017BANNER-nl-competitia-gpec-2017

Vrei un audit complex de site atât pe varianta Desktop, cât și pe Mobile? Îți audităm site-ul și întreaga prezență online prin peste 150 de criterii. Cei peste 20 de specialiști din juriul GPeC 2017 îți vor spune exact unde excelezi și mai ales, ce poate fi îmbunătățit la site-ul tău pentru a crește rata de conversie.

Înscrie-te acum în Competiția GPeC 2017! Ultima zi în care te poți înscrie: 31 mai, ora 23:59.

În plus, primești Marca de Încredere TRUSTED.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).