GPeC – Academia de eCommerce: 22 noiembrie 2011

Este data la care vom afla castigatorii celei de a VI-a editii a Galei Premiilor eCommerce, dupa 3 etape de jurizare distincte, dupa ce ne-am intalnit cu reprezentantii magazinelor online pentru a le explica notele intr-un proces extrem de transparent si constructiv pentru piata. Dupa ce am organizat Scoala de Vara unde am dezbatut intens pe probleme punctuale cu participantii, dupa ce peste 60 de magazine online au devenit membre TRUSTED.

Intre timp, se vor mai intampla testele de neuromarketing, iar juratii consumatori obisnuiti isi vor exprima opinia asupra site-urilor inscrise in competitie din punct de vedere al usurintei procesului de cumparare. Tot intre timp, de pe 10 octombrie, timp de 1 luna, are loc ultima etapa de jurizare.

Pe 22 noiembrie vom avea parte de un clasament cat mai apropiat de realitate, chiar daca vor exista, poate, si nemultumiti. Ceea ce am facut anul acesta, insa, este o proba de foc (pe care nici noi nu stim daca mai vrem sa o repetam din punct de vedere organizatoric :) – e al naibii de greu, pe bune!): 3 etape de jurizare diferite, posibilitatea ca magazinele sa “repare” din probleme in timpul competitiei, juriu consumator si teste peste teste, culminand cu analizarea starilor emotionale ale oamenilor obisnuiti, printr-o tehnologie putin cunoscuta in Romania: neuromarketing.

GPeC 2011 se apropie de ceea ce ne-am dorit inca de acum 6 ani: un factor care, in piata de comert electronic, pune lucrurile in miscare. Si este un lucru care se intampla deja: magazinele online citesc criteriile noastre de jurizare, isi pun la punct site-urile doar pentru ca urmeaza competitia si, in felul acesta, devin mai bune din punct de vedere calitativ – un beneficiu major pentru intreaga piata, mai ales pentru consumatorul final.

Bottom-line: pe 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms se intampla GPeC. Un eveniment inutil pentru cei care il numesc o sindrofie, extrem de util pentru cei care nu sufera de complexe de superioritate. Important este ca se intampla si se intampla asa cum credem si putem noi mai bine.

Va asteptam pe 22 noiembrie!