GPeC te invită la WeContent – cel mai important eveniment local de content marketing

GPeC susține întotdeauna evenimentele care aduc content de calitate și inspirație pentru antreprenorii din e-commerce. Un astfel de eveniment este WeContent, care va avea loc pe 1 noiembrie 2018 la cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Mall și care va reuni invitați de prestigiu de la noi din țară și din UK.

WeContent este ideal pentru magazinele online online și oamenii de marketing din e-commerce care creează conținut și care sunt interesați să-și eficientizeze eforturile de vânzări. Aflat la prima ediție, WeContent își propune să reunească oameni care împărtășesc aceeași viziune asupra viitorului în marketing și să construiastă în jurul evenimentului o comunitate de creatori, specialiști și susținători ai conținutului de calitate.

Speakerii din cadrul conferinței sunt experți premiați și recunoscuți pentru realizările lor în domeniu. Printre ei se numără Jon Burkhart – Fondator al TBC Global, Jon Mowat – Managing Director al Hurricane Media, Sonja Jefferson – Content marketing consultant and trainer la Valuable Content, Kevin Gibbons, Co-Founder la Resignal, Mihai Alexandru Has – Fondator al Dozei de Has & Viral Studios, Laurențiu Dumitrescu – Managing partner la Digital Star și Alex Dona – Managing partner la Times New Roman.

Pentru mai multe detalii legate de speakeri, agendă și pentru înscriere, accesați https://www.wecontent.ro/

Membrii comunității GPeC au 20% discount pentru participare dacă folosesc la înscriere codul wecogpec20.

wecontent content marketing