GPeC te invită să participi la a 7-a ediție ecomTEAM pe 22-23 martie la Brașov

GPeC îți recomandă întotdeauna evenimentele de calitate și ecomTEAM este cu siguranță unul dintre ele. Ajuns la a 7-a ediție, ecomTEAM 2017 va avea loc pe 22 și 23 martie la Brașov, la Hotel Kronwell. Lineup-ul acestei ediții include speakeri de renume din e-commerce, atât români cât și internaționali.

Astfel, ne-a atras atenția Fernando Muñoz – unul dintrei cei mai cunoscuti experti SEO din Spania, auditor si consultant pe search engine optimization, experimentat si in marketing online. Muñoz este investitor in qashops, OPTI si Farmacia.bio, membru SEMPO si speaker frecvent la unele dintre cele mai importante conferinte internationale.

Un alt nume internațional de pe listă pentru prima oară în România este Maarten Deboo, CEO Baldwin si Wizmo, “spune pe bune” ce functioneaza, si ce nu, la site-urile de eCommerce, cum sa faci marketing eficient, ce instrumente sa folosesti, dar si best (si worst) practices. Deboo va fi prezent la ecomTEAM atât cu prezentare, cât și cu workshop.

Pe lângă invitații internaționali, ecomTEAM îți aduce nume sonore ale industriei de e-commerce din România, printre care Daniel Nicolescu (Symphopay), Valentin Radu (OmniConvert), Alex Axon și Cătălin Ștefănescu (specialiști UI/UX Zitec), Sorin Psatta, Matei Psatta (Vola.ro), Ionuț Grossu (Service-Return.com), precum și executivi ai FAN Courier și Microsoft.

Dacă te grăbești și te înscrii până pe 31 ianuarie, te poți bucura de oferta Super Early Bird cu 40% discount!
ecomteam basov