GPeC’s Squad Panel deschide Gala Premiilor eCommerce 2013!

Juriul GPeC 2013 ne-a fost alaturi in ultimele 5 luni evaluand cele peste 100 de magazine online inscrise in competitie. Pentru ca suntem, la fel ca si voi, curiosi sa aflam ce au observat in timpul evaluarii magazinelor si ce si-ar dori sa transmita participantilor inscrisi la GPeC 2013 i-am chemat pe cativa dintre ei sa deschida Evenimentul Anului in E-Commerce 2013. Astfel, Bogdan Manolea (TRUSTED.ro), Radu Vilceanu (Content Speed), Cristian Ignat (2Parale), Cosmin Daraban (SilkWEB), Robert Anghel (ING Web Cafe), Ioana Barbu (BitDefender), Radu Marcusu (SEOmonitor), Alexandru Lapusan (Zitec), Cosmin Nastasa (iLeo) si Ela Moraru (Google Romania) vor veni in cadrul GPeC’s Squad Panel sa ne prezinte concluziile rezultate in urma jurizarii GPeC 2013 pe care noi le-am reunit sub umbrela de „Ce sa NU faci in e-commerce„.

  • Ela Moraru are peste 10 ani de experienta in vanzari si marketing, dezvoltare business si training. Ea este in prezent Industry Manager la Google, in prealabil ocupand pozitii de conducere in Xerox si Microsoft.
  • Ioana Barbu Conversion Optimization Manager la Bitdefender de 2 ani si jumatate si cred cu tarie ca entuziasmul, viziunea corecta si analiza continua sunt ingredientele reusitei in optimizarea pentru cresterea conversiilor.
  • Alexandru Lapusan este CEO & Founding Partner Zitec.com, una dintre cele mai importante companii de software development din Romania. Compania dezvolta de asemenea si produse software proprii si se implica in calitate de investitor in diverse startup-uri din SUA si Romania.
  • Bogdan Manolea este co-founder TRUSTED.ro si consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala, dar si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica. Este proprietarul paginii web Legile Internetului – www.legi-internet.ro, care prezinta din 2001 principalele evolutii din dreptul tehnologiei informatiei.
  • Cosmin Daraban are 13 ani de experienta in online, iar in 2005 a pus bazele SilkWEB. Din 2006 a inceput dezvoltarea propriei platforme de e-commerce – SilkMART, pe care in prezent ruleaza peste 100 de magazine online, fiind implicat, de asemenea, in lansarea si dezvoltarea acestora. Scopul lui este acela de a oferi cea mai buna solutie de e-commerce clientilor SilkWEB.
  • Cosmin Nastasa este unul dintre fondatorii 8team, una dintre primele agentii locale de optimizare a conversiilor in e-commerce. De asemenea, Cosmin conduce departamentul de online media al iLeo, cea mai mare agentie de publicitate online din Romania, partea a grupului Leo Burnett.
  • Cristian Ignat are o experienta de peste 7 ani in Google AdWords. Experienta a dobandit-o lucrand cu clienti de pe pietele UK si US in principal, iar de trei ani focusul sau este Romania. Este certificat Google AdWords, Google Analytics si este singurul roman cu master in Pay Per Click la Market Motive. In momentul de fata, este PPC Marketing Manager la 2Parale unde se ocupa de cresterea si dezvoltarea diviziei PPC.
  • Radu Marcusu este coordonatorul echipei SEO, din cadrul SEOmonitor. Are o experienta de peste 3 ani in crearea si implementarea strategiilor SEO pentru peste 100 de campanii si este interesat de descoperirea oportunitatilor care ar putea deschide noi directii in piata serviciilor de SEO.
  • Radu Vilceanu este fondator al companiei ContentSpeed, lider de piata in implementarea solutiilor software pentru ecommerce customizate. Platforma de comert electronic ContentSpeed este implementata pentru peste 350 de magazine online si 20 de aplicatii ecommerce business-to-business.
  • Robert Anghel se prezinta simplu: „Digital. De 10 ani. Ecommerce pentru vreo 8 ani, din care 4 ani in Orange Romania. In banking, ca Digital Marketing Manager al ING Bank Romania de aproape un an. Parinte de 4 ani si ceva.”se prezinta simplu: „Digital. De 10 ani. Ecommerce pentru vreo 8 ani, din care 4 ani in Orange Romania. In banking, ca Digital Marketing Manager al ING Bank Romania de aproape un an. Parinte de 4 ani si ceva.”

Multumim inca o data intreg juriului GPeC 2013!

Vezi aici agenda completa a Evenimentului Anului in E-Commerce – GPeC 2013.

GPeC – Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Microsoft, Orange, UIS, Urgent Curier, VISA, Zitec, Zumzi

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, CopyPoint, DeliveringLife.com, Drumcafe Romania, ECOMpedia, EuroWeb, Gourmet Spanish Gifts, Kaspersky, Hostway, Madame Lucie, Magnolia.ro, PayU, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, ZeList

Parteneri media: 220.ro, ANIS, AskMen.ro, AvocatNet, Blogal Initiative, Business24, Business Days, Business Woman, Cariere, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Femei in Afaceri, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, KoolHunt.ro, Laptop News, LTV, Lumea SEO PPC, Manager.ro, OpenConnect, PaginaDeMedia.ro, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise, Ultimul Zburator, Wall-Street.ro, Ziare.com

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, CyberCulture, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Elena Ciric, Andra Zaharia, Ligia Adam, Alin Vlad, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru, KorinaMS, Andreea Stan, Marian Dumitru, Carmen Albisteanu, Dorin Apavaloae, Raluca Popa, Ioana Budeanu