Important pentru magazinele care se inscriu in competitie pana pe 5 Mai 2012

Stim ca multi din voi au fost plecati in mini-vacanta de 1 Mai, iar acum v-ati intors cu forte proaspete la munca. Probabil din acest motiv, ne „asalatati” (in sensul pozitiv al cuvantului :)) cu inscrieri pe ultima suta de metri in asa fel incat sa beneficiati de gratuitate in participare la Conferintele Nationale de E-Commerce din 8 si 9 Mai.

Pentru ca si noi suntem extrem de aglomerati cu organizarea Conferintelor (astfel incat sa livram un eveniment de calitate asa cum am promis), este posibil sa apara intarzieri in ceea ce priveste auditarea magazinelor din punct de vedere al criteriilor de preselectie. Ne cerem scuze anticipat pentru acest lucru, dar va asiguram ca toate magazinele online care se inscriu in competitie la GPeC 2012 pana pe 5 Mai inclusiv, beneficiaza de invitatiile gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce.

Asadar, chiar daca veti primi cu usoara intarizere raportul de auditare privind preselectia, mai intai de toate va vom transmite  invitatiile la Conferinte, in asa fel incat sa nu le ratati.

Evident, revenim cat putem de repede (chiar daca dormim doar cateva ore pe noapte) si cu auditul privind preselectia in asa fel incat magazinele voastre sa devina eligibile pentru competitie in timp util.

Echipa Gala Premiilor eCommerce