Juriul GPeC 2013 s-a intalnit fata in fata cu magazinele online jurizate

Miercuri, 14 august 2013, au avut loc Intalnirile Consultative GPeC 2013 in cadrul carora juriul GPeC 2013 s-a intalnit fata in fata cu magazinele pe care le-a evaluat in cadrul primei etape de jurizare. Fiecare magazin online a avut la dispozitie 45 de minute sa discute cu cei care le-au jurizat magazinul online in prima etapa pentru afla explicatiile acestora cu privire la notele acordate, pentru a adresa intrebari si pentru a beneficia de consultanta gratuita de la cei mai buni specialisti in e-commerce din Romania.

Magazinele online care nu au putut participa la Intalnirile Consultative GPeC 2013, pot adresa intrebarile lor prin email membrilor juriului.

Pentru mai multe fotografii de la Intalnirile Consultative GPeC 2013 puteti intra pe pagina de Facebook a Galei Premiilor eCommerce.

Dupa „Intalnirile GPeC”, magazinele au la dispozitie timp (in intervalul 15 august – 30 septembrie) sa aplice recomandarile juriului pentru a intra mai bine pregatite in etapa finala de jurizare din luna octombrie.

Tot in intervalul 14 august – 14 septembrie, toate magazinele online participante la competitia GPeC 2013 vor beneficia de implementarea contului ClickTale GOLD pentru a-si putea optimiza rata de conversie si user experience-ul.

La finalul lunii august, ne pregatim de Scoala de Vara GPeC 2013. Ajunsa la a 3-a editie anuala, Scoala de Vara GPeC este singura serie de cursuri intensive de e-commerce din Romania desfasurata timp de 5 zile alaturi de cei mai buni traineri din online. Editia de anul acesta are loc in perioada 28 august – 2 septembrie la aer curat de munte si miros de brad, laPensiunea Sibiel din jud. Sibiu. Inscrierile se fac pana pe 23 august 2013.

Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, HostwaySilkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, ZeList, 2Parale

Parteneri media: AvocatNetPaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru