Marius Flore (Banca Transilvania): Concurența este un reper care ne ajută să ne definim și să ne atingem obiectivele propuse

gpec-2014-Interviu-marius-florea-sabina-cornovac-fotoBanca Transilvania a câștigat titlul de Banca Anului în E-Commerce la GPeC 2014. Sabina Cornovac a stat de vorbă cu Marius Flore, director canale electronice BT, despre premiu și despre performanța obținută în ultimii ani. Clienții și concurența sunt cei care i-au ajutat să ajungă pe o poziție dominantă, să înțeleagă comerțul electronic și nevoiele acestei piețe. Marius vorbește în interviul de mai jos despre afacerile care se vor axa din ce în ce mai mult pe mediul online și despre cum Banca Transilvania este pregătită să ofere servicii de calitate acestor clienți.

Vezi interviul video pentru mai multe detalii!

In 2015, GPeC marcheaza 10 ani de traditie in piata romaneasca de comert electronic. Primul eveniment major de anul acesta este GPeC Summit, care va avea loc pe 11-12-13 Mai, in Bucuresti si il are ca invitat special pe Neil Patel (Co-Founder CrazyEgg, HelloBar and KISSmetrics), unul din top 10 marketeri online la nivel mondial. Biletele pot fi cumpărate de aici la preturi early bird, pana pe data de 5 aprilie 2015.