Pinterest și Httpool by Aleph devin parteneri pentru a servi advertiserii din România

Httpool by Aleph, a anunțat, ieri, printr-un comunicat de presă, un parteneriat internațional de vânzări cu Pinterest, platforma de inspirație vizuală. Astfel, Httpool by Aleph va avea posibilitatea să ofere soluțiile de publicitate ale Pinterest către rețeaua sa globală de clienți, inclusiv din România.

Prin intermediul acestui parteneriat, Httpool by Aleph va oferi suport dedicat advertiserilor și îi va ajuta să se conecteze, în piețele în care sunt disponibile reclamele, cu audiența extrem de implicată a Pinterest – un public care vine pe platformă cu intenția de a descoperi idei pe care să le încerce cu ajutorul mărcilor, se mai anunță în comunicatul emis de companie. 

Redam in continuare comunicatul integral: „Httpool by Aleph are o poziție unică pentru a sprijini clienții să obțină succes pe Pinterest și, prin acest parteneriat, va oferi clienților săi nu doar posibilitatea de a face publicitate pe Pinterest, ci și de a beneficia de suport local, expert și dedicat.

Peste 460 de milioane de utilizatori vin pe Pinterest în fiecare lună pentru a descoperi produse și servicii pentru garderoba lor, pentru noua lor casă, pentru următoarea lor vacanță și multe altele. Advertiserii doresc să fie descoperiți în aceste momente de planificare și Pinterest oferă în mod natural conexiunea cu utilizatorii care caută de fapt mărci care să le inspire următoarea achiziție. Pe Pinterest, clienții de publicitate își pot atinge consumatorii țintă și îi pot ghida de la idee până la decizie și acțiune, toate acestea într-un context online pozitiv și prietenos.

„Pinterest este o platformă unică, un canal care servește întregul proces de achiziție, în care reclamele pot avea forma de conținut relevant și semnificativ. Suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu Aleph și de valoarea pe care acesta o va aduce utilizatorilor noștri de Pinterest”, a declarat Bill Watkins, Chief Revenue Officer la Pinterest. „Pinterest conectează advertiserii cu consumatorii cu intenție de achiziție și deschiși către branduri. Acoperirea extinsă de către Aleph a clienților din regiuni globale ne va ajuta să atragem noi advertiseri pe platformă și să le servim reclame mai relevante utilizatorilor, atunci când aceștia caută inspirație pentru diverse acțiuni.

„Suntem încântați să colaborăm cu Pinterest pentru a ajuta rețeaua noastră globală de 21.000 de companii să obțină rezultate și creștere, prin interacțiunea cu publicul care în mod natural pe platformă pentru a face cumpărături”, a declarat Gaston Taratuta, fondatorul și CEO-ul Aleph. „Pinterest se diferențiază  prin utilizatorii care vin special pentru a găsi ceva de cumpărat sau de făcut. Clienții noștri vor avea acum oportunitatea de a genera în bune condiții totul, de la conștientizarea brandului până la conversii de achiziție, în timp ce oferim partenerului nostru Pinterest acces sporit la unele dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din lume.”

„Suntem foarte încântați de colaborarea cu Pinterest.”, a spus Cătălina Bălășoiu, Director General Httpool România, și a continuat: „Prin aspectul vizual atractiv și conținutul de calitate, platforma inspiră și motivează userii, în timp ce creează un mediu pozitiv unic pe piața de digital, în care brandurile își pot prezenta ideile și produsele.

Suntem onorați să devenim partenerii advertiserilor din România și sperăm să îi inspirăm și ajutăm în a crea cât mai multe campanii de succes pe Pinterest.”

Așadar, cu această alianță dintre Pinterest și Httpool by Aleph, advertiserii din România au acces la un canal inovator și eficient de promovare și vor putea crea experiențe relevante și memorabile pentru publicul lor, consolidându-și astfel poziția pe piață și obținând rezultate remarcabile în mediul digital.

Despre Httpool by Aleph:

Reprezintă cele mai importante platforme media digitale din Europa și APAC și este prezent în peste 130 piețe prin intermediul subsidiarelor globale ale Aleph. Prin combinarea unică de acces la cei mai mari jucători digitali, tehnologie proprietară, conexiuni locale și cunoștințe specializate, Httpool by Aleph este capabil să susțină viziunea companiei de a echilibra ecosistemul digital. Creează o lume în care toți advertiserii au acces la oportunitățile vaste ale publicității digitale.

Despre Aleph:

Aleph Group, Inc este un ecosistem de experți digitali la nivel mondial, care conectează mii de advertiseri cu miliarde de consumatori, care se bucură să permită piețelor locale să se dezvolte prin publicitate digitală. Aleph este activă în peste 130 de țări și ajută advertiserii să interacționeze cu consumatorii pe aproape 45 dintre cele mai importante platforme digitale din lume, cum ar fi Twitter, Meta, TikTok și Snapchat.

Despre Pinterest:

Pinterest este platforma de inspirație vizuală pe care oamenii din întreaga lume o folosesc pentru a găsi produse personalizate pe gustul lor, pentru a descoperi idei de activități în afara mediului online și pentru a descoperi cei mai inspiraționali creatori. Oamenii au salvat peste 390 de miliarde de pinuri dintr-o gamă largă de interese, de la amenajarea biroului de acasă, la prepararea unei rețete noi și planificarea unei vacanțe. Cu sediul în San Francisco, Pinterest a fost lansat în 2010 și are peste 460 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel mondial. Este disponibil pe dispozitive iOS și Android și la adresa pinterest.com.