Premiera GPeC: o zi întreagă cu Bryan Eisenberg, 16 Noiembrie 2016 #GPeC_AllDayBryan #GPeC_ADB

All Day Bryan Eisenberg GPeC Summit #GPeC_ADB„Bucuroși” e puțin spus… Suntem mai mult decât entuziasmați să împărtășim cu tine prima surpriză de proporții pe care ți-am pregătit-o la GPeC Summit, 16-17 Noiembrie 2016: pentru prima dată în istoria GPeC și în online-ul românesc, îți aducem un eveniment special de o zi întreagă cu Bryan Eisenberg – o adevărată autoritate în Online Marketing și E-Commerce la nivel internațional!

Te așteaptă nu mai puțin de 6 ore în care vei afla cele mai bune strategii de business, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modurile în care poți asigura cea mai bună experiență utilizatorilor site-ului tău, cum să testezi și, mai ales, ce să faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile și pentru a vinde mai mult. Toate într-o zi dedicată unui singur speaker: Bryan Eisenberg, omul care a contribuit la creșterea vînzărilor gigantului Amazon. #GPeC_AllDayBryan #GPeC_ADB

Bryan este autorul best-seller-urilor editate de prestigioasele publicații Wall-Street Journal, Business Week, USA Today și New York Times: “Call to Action”, “Waiting For Your Cat to Bark?” și “Always Be Testing”, fiind și co-fondator și Chairman Emeritus al Digital Analytics Association – cea mai importantă asociație de web analytics la nivel global.

Bryan este recunoscut drept o autoritate în Marketing Online și Optimizarea Conversiilor, de aceea articolele și cărțile lui au fost citate de: The Wall Street Journal, The New York Times, Business 2.0, CXO Europe, Advertising Age, CNN, Forrester Research, Jupiter Research, Miami Herald, Publish, Internet Advertising Report (IAR), Chicago Business Tribune, Inc Magazine, Entrepreneur, Target Marketing, DM News, Microsoft’s bCentral, MarketingSherpa, the Toronto Star, Smart Money & Internet Retailer.

Bryan este unul dintre cei mai apreciați speakeri la nivel internațional, fiind invitatul special al celor mai importante conferințe de e-commerce și marketing online din lume, organizate de: Gultaggen, Shop.org, Direct Marketing Association, DreamForce, eConsultancy, Emerce sau Canadian Marketing Association.

Pe 16 noiembrie, GPeC aduce pentru prima dată în piața de E-Commerce și Digital Marketing din România conceptul “All Day Event”, dedicând o zi întreagă de eveniment exclusiv lui Bryan Eisenberg, “Guru în User Experience” așa cum a fost numit de eConsultancy – cea mai importantă comunitate de marketeri și specialiști în e-commerce la nivel global. Este o oportunitate de neratat pentru orice marketer online și pentru oricine activează în piața de e-commerce!

Ziua de 16 noiembrie 2016 este doar prima din cele două zile ale GPeC Summit – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din CEE. Pe 17 noiembrie continuăm cu un arsenal de speakeri grei internaționali și români, facem networking și începem colaborări în cadrul GPeC E-Commerce Expo și desemnăm Câștigătorii Anului în Comerțul Online în cadrul Galei Premiilor eCommerce. Te așteaptă două zile memorabile!

PS: pe 29 septembrie am lansat o campanie de pre-înscriere la GPeC Summit doar pe blog și pe canalul nostru de Facebook. Nu anunțasem oficial niciun speaker (a nu se crede că nu știam cine ne vor fi speakerii :)), ci am vrut să vedem dacă există oameni care au suficientă încredere în GPeC și în ce facem de 11 ani, astfel încât să se înscrie pe „neve”. Surpriza ne-a fost mare: 53 de prieteni s-au pre-înscris la GPeC în doar câteva zile, fără mare tam-tam, fără buzz. Oameni buni, vă mulțumim pentru încredere, suntem onorați și vă promitem o ediție deosebită!

Înscrierile early-bird la GPeCSummit 16-17 noiembrie 2016, București, încep foarte curând. Fiți cu ochii pe site-ul nostru, pe blog, pe facebook, pe twitter pentru ca avem multe surprize frumoase pregătite. ;)

Cu drag,

Echipa GPeC


GPeC 2016, editia de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pietei de curierat din Romania

Eveniment sustinut de: Allpacka.ro, ALTEX, AVON, Competence Call Center,ContentSpeed, DPD, DWF, Frisbo, Garanti Bank, Mediapost Hit Mail,Microsoft,New Black, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius,Orange,PayU,SALESmanago, Simartis, Retargeting.biz, Visa, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Limousine Service: Citylimo

Official Radio: KissFM

Cu sprijinul: 2Parale, Agile Media, Alin Dobrin Photo, Canopy, Casa de Traduceri,Creadiv, CustomSoft, ECOMpedia, easyhost, enRose, Extended, Infinity Trophy,Marketizator,Saveur,Silkweb,SmartBill,TeaForte,TRUSTED.ro,WebDigital,White Image, Zelist

Mandri sa fim sustinuti de:

Bloggeri parteneri: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auras Mihai Geambasu, Carmen Albisteanu, Claudia Tocila, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Ciric, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionut Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Calugaru, Madalin Blidaru, Olivian Breda, Ovidiu Balcacian, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, CTRL-D,ECOMJOBS, Femei In Afaceri, FNTM, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania,IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC,Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva,Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta