Business Focus Iași 2019: cea mai mare zi de business Premium din regiune

Speakeri Business Focus Iași aprilie 2019Pe 10 aprilie, Iași-ul găzduiește cel mai mare eveniment de business din regiune, Business Focus Iași.

Peste 350 de oameni de afaceri, antreprenori, CEOs, manageri și Start-Up owneri sunt așteptați să participe la cele două conferințe, trei masterclass-uri și 15 workshop-uri tematice din acest an.

Line-up-ul de speakeri reunește 50 dintre cei mai importanți profesioniști, cu peste 15 ani de expertiză în management, leadership, strategie, vânzări, resurse umane, online marketing, comunicare integrată și PR, finanțarea afacerii, internationalizare, inteligență emoțională.

În cele 25 de sesiuni ale evenimentului, participanții vor avea parte de conținut premium pentru a-și dezvolta abilitățile profesionale și să găsească soluții creative la provocările de business de zi cu zi. Mixul dintre prezentări, sesiuni de întrebări și schimb de experiențe este gândit pentru a oferi instrumentele și metodologiile moderne de a dezvolta un business de succes azi.

Business Focus Iași se desfășoară în 10 aprilie 2019 la Congres Hall Palas. Programul evenimentului este disponibil integral pe site. Până pe 27 martie puteți profita de prețuri reduse prin oferta Early Bird la înscrierea pe Business Days.