Seminar gratuit de Marketing Online. 3 lucruri esentiale de care ai nevoie pentru a castiga clienti din online

Adăugat de pe 16 Iunie 2017, 0 comentarii
Cuvinte cheie: ,

GPeC revine cu o recomandare pentru comunitatea de e-commerce din Romania. Te invitam saptamana viitoare (miercuri, 21 iunie 2017), la seminarul gratuit de Marketing Online oferit de Calin Biris (Senior Partner in agentia Loopaa Marcom). Seminarul este potrivit indiferent ca esti Specialist de Marketing, Antreprenor, Manager de Marketing si Vanzari sau incepator in domeniul marketing-ului.

Seminarul „3 lucruri esentiale de care ai nevoie pentru a castiga clienti din online” este util atat pentru magazine online, cat si pentru business-uri de servicii sau afaceri B2B. Pe parcursul celor 3 ore (16:00-19:00), Calin iti va oferi multe informatii utile de online pe care sa le aplici chiar de a doua zi. Vei avea ocazia sa pui compania ta sub lupa, pentru a identifica noi idei, sa-ti faci un plan concret de lucru pentru perioada urmatoare si sa pui in functiune motoarele de online.

 

Pe baza experientei sale de peste 9 ani in Marketing Online, Calin iti va oferi exemple practice si testate zi de zi in agentia Loopaa si vei avea oportunitatea sa afli:

 • Cum arata piata de comert online din Romania;
 • Care este procesul de cumparare al clientilor si cum sa-l influentezi pentru a castiga mai multe vanzari;
 • Cum sa spionezi concurenta si sa castigi mai multi clienti;
 • Care sunt principalele canale de comunicare online si care sunt diferentele intre ele, pentru a le folosi inteligent;
 • Care sunt principalele canale de publicitate online si in ce ordine sa le folosesti pentru a avea maximul de impact si a-ti creste treptat afacerea;
 • 3 lucruri esentiale pentru a castiga mai multi clienti din online;
 • Exemple de bune și proaste practici în Marketing Online;
 • Sfaturi utile de Social Media pentru un impact mai mare in comunicare
 • Cum sa planifici corect comunicarea online pentru a nu pierde timp si bani;
 • Cum sa setezi bugetul de Marketing Online;
 • Ce trebuie sa faca zilnic, saptamanal si lunar, un Specialist / Director de Marketing pentru a creste vanzarile online si notorietatea companiei;
 • Cum sa dezvolti o echipa de Marketing Online;
 • Ce optiuni de colaboratori ai si cum sa lucrezi cu ei pentru a-ti imbunatatii prezenta online.

 

→ Confirma acum tau locul GRATUIT

Acesta este un eveniment cu participare gratuita, insa locurile sunt limitate.


Iata ce spun o parte dintre participantii de la editiile anterioare:

„Am simtit ca am plecat cu ceva foarte valoros. Incercasem de ceva timp sa deslusesc de una singura cum functioneaza “sistemele online” si iti ia foarte mult timp sa te documentezi asupra fiecarui aspect. Urmaresc de mult timp traineri, din USA in special, dar e prima data cand gasesc “acasa” ceva extrem de util. As recomanda cursul prietenilor mei care doresc sa isi promoveze afacerile online, pentru a fi informati ce au de facut si daca decid sa apeleze la colaboratori externi, macar sa stie exact ce sa ceara. Intr-un cuvant, a insemnat un impuls pentru a ma apuca mai serios de treaba. Mi-a placut coerenta prezentarii, densitatea informatiei,poate ca cel mai important lucru, faptul ca informatiile sunt practice, utile, aplicabile imediat si vin de la cineva care le-a testat si care le aplica efectiv pentru imbunatatirea afacerii sale si ale altora.” –  Dimache Anda (Administrator), Matrix Development

„Modul de prezentare diferit de tot ce am mai intalnit. Foarte clar si la obiect, iar gandirea este diferita si imi place. Am plecat cu idei noi de afaceri, noi concepte de business. Momentan detin mai multe afaceri online, dezvolt altele, mereu incerc sa “inventez” ceva nou, iar la acest curs am avut posibilitatea, in timp ce Calin vorbea, sa concep un business nou…eu ma gandeam..si el ma completa cu sfaturile lui (in gandurile mele).” – Participant


Despre Calin Biris, trainerul seminarului

Calin este unul dintre cei mai cunoscuti experti in Marketing Online din Romania. In 2015 a fost premiat de revista Forbes ca unul dintre cei mai remarcanti 30 de tineri sub 30 de ani din Romania. A sustinut peste 100 de workshop-uri si prezentari pentru conferinte nationale, companii si ONG-uri, pregatind pe Marketing Online sute de antreprenori si specialisti.

In prezent este Senior Partner in agentia Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca, unde conduce departamentul de Digital. Tot odata este fondatorul programului Online Mastery, cel mai complex curs online despre Marketing Online din Romania, cat si autorul Agendei de Marketing Online, prima de acest fel din Romania.

In trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul romanesc: Trilulilu si Zonga si a condus timp de 4 ani asociatia de tineri profesionisti in marcom IAA YP Cluj.

Adauga comentariu

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii