Publicitate.OLX.ro, Accelerator Orange pentru startup-uri, eMAG deschide România

Publicitate.OLX.ro, o nouă platformă în care poți să-ți promovezi afacerea

FOTO: OLX Publicitate, caputara siteOLX a lansat săptămâna aceasta un serviciu dedicat utilizatorilor care doresc să-și promoveze afacerea, atât local, cât și la nivel național, pe unul din site-urile OLX.ro, Autovit.ro sau Storia.ro. Potrivit site-ului publicitate.olx.ro bugetul campaniilor trebuie să fie cuprins între 100 si 1.500 de euro, iar plata se face online.

„Soluția a venit natural, ca o completare a serviciilor de promovare pe care deja le oferim clienților business și nevoia lor de a putea targeta două criterii importante: geografic și la nivelul celor 11 categorii disponibile pe OLX. ”, mentionează Andrei Bereanda, Head of Advertising Sales, în cadrul OLX Group Romania.

→ Citiți detalii pe iqads.ro


 

Orange dă o mână de ajutor startup-urilor din România

Orange Romania FOTO accelarot Orange Fab ICEEFEST 2017Pe 16 iunie 2017, Orange a anunțat lansarea în românia a acceleratorului Orange Fab, program de susținere a startup-urilor românești. Compania a implinit recent 20 de ani de activitate pe piața locală, iar prin acest accelerator Orange dorește să susțină produse mature care ajută la îmbunătățirea stilului de viață și stabilesc trenduri. Investiția oferită nu va fi una neapărat financiară, ci prin acces la tehnologii, servicii și platforme proprii.

„Antreprenorii tineri au nevoie de ajutor nu doar în etapa de idee, dar și în implementarea comercială”, a declarat Liudmila Climoc, CEO @ Orange România. Orange Fab Accelerator funcționează deja în 14 țări și este lansat în România după o investiție de 200.000 de euro.

→ Citește detalii pe start-up.ro


 

eMAG deschide România

Cu puțin timp în urmă a fost lansat programul eMAG Deschide România, iar săptămâna trecută compania a anunțat că sunt aproximativ 200 de magazine partenere, printre care mici producători, ONG-uri și PFA-uri din România. „Sub umbrela eMAG Marketplace am lansat acest program pentru micii producători români, pentru că dorim să îi ajutăm să acceseze o piață de desfacere uriașă pentru bunurile pe care le produc, prin intermediul canalului online eMAG”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

→  Citește detalii pe electroretail.ro


 

VEZI acum articolul de săptămâna trecută cu cele mai importante știri: eMAG cumpără Sameday, Frisbo primește investiții, Netopia mobilPay e în creștere


 

Mașina care conduce singură și livrează colete

Mașina care conduce singură și livrează colete FOTO kar-go prototipÎn mass-media de astăzi dronele Amazon ajung mereu pe prima pagină și sunt subiecte incitante de discuții în comunitățile online. Dar se pară că mașinile care conduc singure au o mai mare șansă să înlocuiască curierul clasic care ajunge la ușa noastră. Kar-go Self-Driving Robot e o combinație între o mașină care conduce singură și un robot cu un sistem dezvoltat de AI (inteligență artificială). Vezi acest video pentru a afla mai multe despre Kar-go.

→ Citește detalii pe designboom.com


 

China, Alibaba și viitorul cumpărăturilor online

Alibaba și The Boston Consulting Group publică o analiză despre marketplace-urile din China pentru a evidenția diferențele culturale privind ecommerce-ul din China. În vest comerțul online este bazat pe simplitate — consumatorului i se livrează toate informațiile necesare, designul site-ului este simplu, intuitiv, iar experiența nu este una aglomerată sau compleșitoare. În China lucrurile sunt complet diferite, iar pentru piața europeană sau americană, comerțul online de acolo este un haos bazat pe concursuri fulger, multe culori și oferte neclare. Piața de ecommerce din China a fost de aproximată $750 miliarde în 2016  — mai mult decât piața din SUA și UK la un loc.

Citește detalii pe www.bcg.com