”Cum să vinzi cultura online?” afli de la Vlad Tăușance la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Vlad Tausance social mediaPentru că știm că timpul tău este prețios și preferi să îl dedici în cea mai mare parte afacerii tale e-commerce, echipa GPeC îți aduce de fiecare dată cei mai buni speakeri și know-how premium ales pe sprânceană ca tu să înveți să vinzi mai mult online. Tocmai de aceea, unul dintre speakerii Evenimentului Anului în E-Commerce – GPeC Summit 15-16 Noiembrie – este Vlad Tăușance, unul dintre cei mai apreciați specialiști în comunicare, storytelling și social media din România. 

Vlad este consultant în strategie și trainer în creativitate aplicată. Din 2015, a coordonat candidatura orașului Baia Mare pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, aducându-l în finala competiției. În 2014 a coordonat componenta de strategie și conținut a campaniei prezidențiale pentru președintele Klaus Iohannis. Vlad lucrează ca freelancer pentru branduri locale și internaționale, dar și în programe educaționale dedicate tinerilor și adulților.

La GPeC Summit 15-16 Noiembrie, Vlad ne va răspunde la întrebarea ”Cum să vinzi cultură online?”. Conform lui Vlad, cauzele și produsele culturale au comportamente radical diferite odată scoase din mediul natural în mediul virtual, iar socoteala din barometrul cultural se potrivește rareori cu cea din marketplace-ul digital. ”Se vinde cultura online?”, ”Când, de ce și pe cât?”, ”Care este rețeta pentru a câștiga tracțiune?”. La toate aceste întrebări ne va răspunde Vlad în prezentarea lui de la GPeC Summit 15-16 Noiembrie.


facebook-ads-template-_summit-gpec-1200x628px_ro-vlad-tausance

La Evenimentul Anului în E-Commerce, GPeC Summit 15-16 Noiembrie, vom aborda toate subiectele importante care țin de afacerea ta online de la Usability în E-Commerce, Customer Experience și alegerea celei mai potrivite platforme pentru magazinul tău online și până la targetare emoțională, performance marketing, tool-uri care să te ajute să vinzi mai mult online și relația cu firmele de curierat și alți furnizori e-commerce. Tot în cadrul GPeC Summit, se va desfășura și GPeC E-Commerce Expo – expoziție B2B între furnizori și magazinele online, menită să înlesnească networking-ul și parteneriatele pe termen lung.

GPeC Summit se va încheia în seara zilei de 16 noiembrie 2016 cu cea de a 11-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc al cărei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Biletele de acces la GPeC Summit, 15-16 noiembrie, sunt puse în vânzare pe website-ul organizatorilor, iar până pe 27 octombrie (inclusiv) există și o ofertă specială Early-Bird care asigură doritorilor prețuri semnificativ mai mici:

  • 49 EUR + TVA/persoană pentru oricare din cele două zile de eveniment și 79 EUR + TVA/persoană pentru cei care aleg să participe la ambele zile (2-Day-Pass)

În perioada 28 octombrie – 11 noiembrie, prețul biletelor va crește la tariful standard, respectiv 69 EUR + TVA/persoană pentru oricare din cele două zile de eveniment și 119 EUR + TVA/persoană pentru ambele zile (2-Day-Pass).

Înscrierile se pot face completând formularul de pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-noiembrie/

_________________________________________________________________________________________

GPeC 2016, editia de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pietei de curierat din Romania

Eveniment sustinut de: Allpacka.ro, ALTEX, AVON, Competence Call Center, ContentSpeed, DPD, DWF, Frisbo, Garanti Bank, Mediapost Hit Mail, Microsoft, New Black, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius, Orange, PayU, SALESmanago, Simartis, Retargeting.biz, Visa, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Limousine Service: Citylimo

Official Radio: KissFM

Cu sprijinul: 2Performant, Agile Media, Alin Dobrin Photo, Canopy, Casa de Traduceri,Creadiv, CustomSoft, ECOMpedia, easyhost, Edge, enRose, Extended, Infinity Trophy, Marketizator, Saveur, Silkweb, SmartBill, TeaForte, TRUSTED.ro,WebDigital, White Image, Zelist

Mandri sa fim sustinuti de:

Bloggeri parteneri: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auras Mihai Geambasu, Carmen Albisteanu, Claudia Tocila, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Ciric, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionut Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Calugaru, Madalin Blidaru, Olivian Breda, Ovidiu Balcacian, Sabina Cornovac

Partener media principal: ecomTEAM

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, CTRL-D,ECOMJOBS, Femei In Afaceri, FNTM, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania,IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC,Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva,Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta