SocialPedia, întâlniri offline despre cum să ai succes online

Sabina Cornovac este o prietenă veche a comunității GPeC, a crescut online alături de noi și a dezvoltat propriile proiecte educative pentru pasionații de digital. #SocialPedia este unul dintre ele. Premiat la Webstock, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

Socialpedia 7 Sabina Cornovac în dialog cu Mihaela Sava - Prajiturela

Dacă faci social media sau creezi conținut pentru un business online, știi deja că lupta e aprigă. Oportunitățile de a fura meserie direct de la specialiști nu sunt mereu la îndemână sau sunt costisitoare. La SocialPedia, Sabina invită acești specialiști la dialog, offline, față în față cu tine. Gratuit.

La ediția a șaptea, din 10 aprilie, ai ocazia să te întâlnești cu Mihaela Sava, blogger și antreprenor culinar de succes, care a reușit să strângă pe Facebook o comunitate de peste 23K de fani în jurul brand-ului ei, Prăjiturela. Semifinalistă Bake Off România, Mihaela lucrează de șase ani la creșterea brand-ului personal, iar în ultimii patru ani a ajuns în top 30 bloggeri culinari, potrivit Biz.ro.

Dacă vrei să participi la SocialPedia este suficient să completezi formularul de înscriere pe site-ul Sabinei. Ediția se desfășoară la Artist Cafe (etaj 2, Diverta Lipscani), de la ora 19, trei ore de discuție despre munca din spatele postărilor din social media și de pe blog. Mai multe detalii, în pagina evenimentului, pe Facebook.