Sute de participanți la GPeC Summit, ai noștri plătesc online, Neil Patel laudă românii

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!

Aproape 1.000 de participanți la GPeC Summit

gpec summitZiua de luni a marcat deschiderea evenimentului GPeC Summit (11 – 13 mai 2015) și a atras peste 850 de participanți constând în specialiști, antreprenori și clienți ai industriei de e-commerce. În prima zi, au urcat pe scenă: Neil Patel, Criag Sullivan, Matt Komorowski, Matthew Woodward etc.

Citiți articolul de la PR Wave


 

Românii au valoare mare la plata cu cardul

netopia mobilpayNetopia mobilPay a intermediat în primul trimestru al anului circa 850.000 de plăţi online cu cardul, cu 20% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea medie a unei tranzacţii procesate de companie s-a ridicat la 50 de euro, în creştere cu aproximativ 25% faţă de media plăţilor online de  anul trecut.

Detalii sunt la Ziarul financiar


 

Neil Patel îi laudă pe români

patel„Antreprenorii români sunt surprinzători și dibaci deoarece găsesc mereu modalități de a face lucrurile mai rapid, mai ieftin și mai eficient”, a spus Neil Patel. Prezent la GPeC Summit, Patel a povestit cum era viața fără bani în copilărie și a admis sincer că și-a dorit să ajungă „putred de bogat”.

Citiți interviul la Hotnews


 

Home Depot a pus ochii pe Apple Pay

apple payCompania Home Depot plănuiește să ofere posibilitatea de plată prin Apple Pay în mai mult de 2.000 de magazine, ceea ce o poate transforma în cel mai mare retailer care acceptă plata prin platforma Apple. Până acum, clienții puteau plăti la Home Depot în câteva magazine, prin dispozitivele NFC. Astfel, compania Home depot se va alătura unor firme mari precum Macy’s și Whole Foods, care acceptă deja Apple Pay.

Citiți mai multe la Apple Insider


 

Hai să dăm mână cu mână digitală în UE!

ueUniunea  Europeană vrea să facă piața de pe bătrânul continent mai competitivă în fața Statelor Unite ale Americii, prin crearea unei piețe unice digitale. Acest plan presupune încurajarea rețelelor de telecomunicații, a serviciilor digitale transfrontaliere și a start-up-urilor din țările membre ale uniunii.

Articolul este la Tech Week Europe