Curierul de la Amazon și cum arată piața din China

amazonCurierul de la Amazon 

Pentru a reduce costurile de transport, Amazon va începe să livreze coletele direct către consumator. Serviciul de curierat este testat în Los Angeles, SUA, iar la început va fi doar ca o completare pentru firmele de curierat pe care le folosesc deja. Mai multe detalii pe wsj.com.

chinaCum arată piața din China (raport)

Comerțul electronic în China este în creștere, iar în 2016 se preconizează că va ajunge la 975,000 de milioane de dolari, potrivit raportului anual publicat de ecommerce-europe.eu. Chiar dacă piața de e-commerce este în dezvoltare, în continuare o mare parte din populație nu are acces la internet (49%).

consumatoriCe vor clienții de la magazinele online

Potrivit unui studiu realizat pe 5100 de utilizatori, există mari diferențe între ce oferă magazinele online și ce își doresc clienții acestora. Doar 30% dintre respondenți au spus că sunt influențați de reclamele din online, iar 67% preferă să-și controleze singuri călătoria din e-commerce. Mai multe detalii despre acestă cercetare găsiți pe ecompedia.ro.

cel-roCel.ro sărbătorește 12 ani de activitate

În luna septembrie, Cel.ro sărbătorește 12 ani de la deschiderea magazinului online de electro-IT. În prezent compania are în jur de 800.000 de clienţi şi peste 2 milioane jumătate de produse vândute, iar cifră de afaceri pentru anul 2015 a fost de 178 mil. de lei, potrivit site-ului agora.ro.

 


Acestea sunt cele mai importante știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa (@) gpec.ro sau lăsați un comentariu mai jos.

Vă mulțumim!