Elefant.ro – noi investiții și revista Cross-Border Magazine

elefant.ro-investii-gpec-stirile-saptamanii-in-ecommerceElefant.ro atrage în acționariat un nou fond de investiții 

Elefant.ro încheie o rundă de investiții de 5,5 mil. euro și atrage în acționariat fondul de investiții Axxess Capital, scrie profit.ro. Magazinul online este de 6 ani pe piața din România, perioadă în care a atras mai multe runde de investiții de la Fribourg Capital, acționar fondator majoritar, fondurile Catalyst Romania și acum Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity consiliat de Axxess Capital.

revista-cross-border-magazine-foto-gpec-stirile-saptamanii-in-ecommerceS-a lansat revista Cross-Border Magazine

 Săptămâna aceasta a ajuns la noi la birou primul număr al revistei cross-border-magazine.com, revista care a publicat în online și un interviu cu Raluca Radu. Această publicație este realizată de antreprenori din Europa pentru antreprenori interesați de comerțul online internațional.

Comandă acum gratuit primul număr al revistei! (și transportul este gratuit)

 eBay schimbă sistemul de feedback din UK

Săptămâna aceasta eBay UK a făcut o modificare care reduce transparența din marketplace, scrie ecommercebytes.com. Funcția „Feedback left for others” a fost scoasă din pagina de feedback a utilizatorilor, dar acest lucru s-a întamplat doar în Marea Britanie. Această modificare nu a fost anunțată din timp și nu se știe dacă va fi realizată și pe eBay USA. Mai mutle detalii găsiți în acest articol.

Windows Store vs. Steam

Tim Sweeney, CEO Epic Game, crede că Microsoft plănuiește să interzică platforma și magazinul online de jocuri video Steam. Acest lucru s-ar putea întâmpla pe sistemul de operare Windows 10, unde compania își dorește migrarea utilizatorilor pe Windows Store, scrie computergames.ro.

Pe scurt


Acestea sunt cele mai importante știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa (@) gpec.ro sau lăsați un comentariu mai jos.

Vă mulțumim!