Magazin online de la ANAF, eMAG estimează afaceri de 1 miliard de euro în 2018

 tvr-magazin-online-anaf-stirile-saptamanii-blog-gpec-2016ANAF vrea să deschidă un magazin online

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat planurile de a se mută în mediul virtual, unde vrea să vândă bunuri confiscate sau sechestrate. Maşinile şi utilajele care se află deja în parcurile auto ale autorităților sunt printre produsele cele mai atractive pentru viitorul magazin online, potrivit site-ului StirileTVR. Momentan încă nu a fost anunțată o dată oficială și nici nu au fost puse cap la cap toate aspectele legale.

emageMAG estimează afaceri de 1 miliard de euro în 2018

eMAG are planuri mari pentru viitor! În anul 2018, magazinul online estimează o cifră de afaceri de un miliard de euro/an, iar numărul partenerilor din Marketplace să crească de la 1.600 la 4.000. eMAG anunță și noi categorii și a menționat că vrea să introducă pe site și posibilitatatea de a plăti taxe și utilități. În plus, compania a lansat și eMAG Labs, un proiect de testare a noilor tehnologii precum realitatea virtuală sau altele, scrie hotnews.ro.

olx-stirile-saptamanii-ecommerce-gpec-2016Cum folosește OLX retargetarea în România

În ultimele 8 luni, au fost generate peste 1,7 milioane de accesări de pe desktop și peste 550.000 din zona de mobil, pentru aceasta fiind afișate aproximativ 155 de milioane de bannere OLX Romania în zona de desktop și peste 41 milioane pe dispozitive mobile, potrivit informațiilor furnizate de RTB House și publicate de Ecompedia.

amazon-vehicles-stirile-saptamanii-ecommerce-gpec-2016Amazon face primul pas spre piața auto online

Amazon a creat o comunitate a pasionaților de automobile, o platformă în care potențialii clienți să citească recenzii și să compare produse. Platforma însă nu va vinde mașinile, cel puțin nu acum. Potrivit comunicatului de presă citat de theverge.com, „Amazon dorește să fie de ajutor consumatorilor în a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește una dintre cele mai importante achiziții”.

Google ne spune care sunt trendurile din fashion

Căutările de Google ne ajută să aflăm care sunt cele mai importante trenduri din industria fashion din 2016 și care au fost cele mai apreciate de către consumatorii online. Raportul poate fi descărcat de aici.


 Acestea sunt cele mai importante știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite,
trimiteți-ne un email la adresa echipa (@) gpec.ro
sau lăsați un comentariu mai jos.

Vă mulțumim!