Plățile online și firmele de curierat sunt în creștere, evoMAG împlinește 11 ani

evomag-roevoMAG împlinește 11 ani

Magazinul online evoMAG a fost lansat în anul 2005 și tocmai a împlinit 11 ani de activitate pe piața de comerț electronic din România. În cei 11 ani valoarea totală a comenzilor a ajuns la 508 milioane de lei, iar numărul total de comenzi este de 610.000. Astăzi compania are 62 de angajați. Mai multe detalii despre activitatea acestui magazin găsiți pe Ecompedia.ro.

crestere-plati-online-romania

Plățile online sunt în creștere

Potrivit ultimelor cifre furnizate în exclusivitate de RomCard pentru GPeC, plățile online prin card au înregistrat o creștere de 62% în primele 3 luni ale anului 2016, comparativ cu aceași perioadă a anului trecut. Astfel în primul trimestru s-au procesat plăți online în sistemul 3D Secure în valoare de 148,4 milioane de euro, comparativ cu 91,2 milioane de euro procesate în primul trimestru din 2015.

firma-de-curierFirmele de curierat, afaceri mai mari la început de 2016

Atât FAN Courier, cât și DPD, au anunțat săptămâna aceasta că primul trimestru al anului a adus creșteri de peste 20%. „E-commerce-ul e regina balului. Dacă acum câțiva ani, impactul e-commerce-ului în cifra de afaceri era de 3-4%, acum merge spre 35-40%.“, a declarat Felix Pătrăşcanu,  CEO si fondator FAN Courier. Mai multe detalii găsiți pe zf.ro și wall-street.ro.

 


Ne vedem la GPeC Summit pe 25-26-27 Mai 2016!

Pe scena GPeC Summit vor urca nu mai puțin de 8 speakeri internationali – toti experți practicieni, recunoscuți la nivel global drept adevărate autoritați in E-Commerce si Digital Marketing: Alex Langshur (Co-Founder Cardinal Path & Director Emeritus Digital Analytics Association), Daniel Waisberg (Google Analytics Advocate), David Darmanin (Founder Hotjar)Karl Gilis (Co-Founder AGConsult), Marie Polli (Senior Optimization Strategist ConversionXL), Brian Dean(Founder, CEO and SEO Blogger Backlinko), Chris Hague (Communications & Marketing Manager ZoomSphere) și Paul Rouke (Founder & Director of Optimisation PRWD). Alături de speakerii internaționali vor urca pe scena GPeC Summit cei mai buni specialiști din Romania.

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse in vanzare, existand si o Oferta Early-Bird, valabila pana pe 15 Mai 2016, inclusiv, potrivit careia un bilet pentru toate cele 3 zile de eveniment costa doar 147 euro (TVA inclus). Mai multe detalii despre politica de preturi, avantajele participarii, speakerii confirmati pana in prezent si inscriere, regasiti pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai.

gpec-fb-cover