Studiu Black Friday la români, piața de e-commerce în România crește cu 30%, se lansează Taxify Delivery

Studiu GPeC si Eureka Insights cumparaturi de Black Friday si Craciun 201870% dintre români așteaptă Black Friday pentru a face cumpărături

7 din 10 români din mediul urban economisesc pentru a face cumpărături de Black Friday și de sărbătorile de sfârșit de an.

Potrivit studiului realizat de GPeC și Eureka Insights, categoriile pentru care se alocă cele mai mari bugete în perioada noiembrie-decembrie sunt produsele IT&C, vacanțele și produsele auto-moto.

Cei care au spus că nu ar mai cumpăra de Black Friday au menționat printre motive prețurile prea mari față de așteptările lor, reducerile artificiale și timpul de livrare prea mare.

→ Citește la GPeC


Logo ARMOComerțul online din România va ajunge la 3.6 miliarde de euro

Piaţa de e-commerce din România va crește anul acesta cu 30% față de 2017 și se va situa la 3,6 miliarde de euro, potrivit estimărilor Asociaţiei Române a Maga­zinelor Online (ARMO). Numărul magazinelor online din România s-a dublat în 2018, ajungând la 14.000, în vreme ce peste 8 milioane de români au cumpărat până acum cel puţin o dată în viaţă un produs/serviciu online.

→ Citește la Ecomnews.ro


Logo Flanco - Mereu peste așteptăriFlanco dă startul campaniei de Black Friday din 26 octombrie

Flanco organizează campania de Black Friday în perioada 26 octombrie – 19 noiembrie și anunță reduceri de până la 80% la peste 700.000 de produse. Anul acesta, clienții vor putea cumpăra produsele aflate la promoție atât online, cât și în 131 de magazine din 93 de orașe din România.

→ Citește la Business Magazin


Logo VisaVisa: rambursare instant a banilor la returul produselor cumpărate online

86% din clienții Visa România au acces la rambursarea instant a banilor după o comandă online, atunci când vor să returneze produsele.

Visa a creat infrastructura necesară pentru ca un comerciant să poata vira instant banii în contul clientului care a returnat un produs plătit cu cardul.

Elena Ungureanu, country manager Visa România, spune că plățile instant vor crește încrederea consumatorului în e-commerce, deoarece clientul este sigur că va primi banii înapoi odată ce a returnat un produs.

→ Citește la Wall-Street.ro


Logo TaxifyTaxify intră pe piața de curierat din București

Platforma de servicii de ride-sharing Taxify a lansat Taxify Delivery, un nou serviciu de curierat rapid prin care permite utilizatorilor să trimită colete la prețuri care pornesc de la 10 lei. Tarifarea se va face în funcție de distanță, iar destinatarul poate urmări livrarea în timp real printr-un share de la expeditor. Serviciul este disponibil în București.

→ Citește la Ziarul Financiar