GPeC sarbatoreste 10 ani cu speakeri de nota 20! Craig Sullivan vine pentru prima oara in Romania!

Asa cum am promis, sarbatorim 10 ani de GPeC cu speakeri de nota 20! Primul invitat special anuntat inca din decembrie 2014 este Neil Patel, co-fondatorul CrazyEgg, HelloBar si KISSmetrics, unul din cei mai influenti oameni din online potrivit Wall-Street Journal si plasat de catre revista Forbes in top 10 marketeri online.

craigA sosit momentul sa anuntam cel de-al doilea speaker GREU pe care il veti intalni pentru prima oara in Romania la GPeC Summit (Bucuresti, 11-12-13 Mai 2015): Craig Sullivan, expert recunoscut la nivel mondial in Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience si Voice of Customer.

Craig a contribuit la dezvoltarea echipelor, lansarii de produse si la cresterea prezentei online a companiilor de top precum: Google, LOVEFiLM, Lego, John Lewis, eBay etc. Prin tehnicile de optimizare a conversiilor si testele rapide, Craig a adus companiilor cu care lucreaza in ultimii 5 ani un beneficiu net de peste 500 de milioane de Euro.

Craig vorbeste constant la cele mai cunoscute evenimente de profil din lume, unde este invitat special: eMetrics, Measurecamp, Conversion Conference, Etail, Drapers, Econsultancy etc.

Pentru orice subiect legat de Usability, Psihologie si Cifre, il puteti urmari pe Craig pe Twitter la @OptimizeOrDie.

In cadrul GPeC Summit, Craig va sustine un keynote speech pe 11 Mai 2015 si un workshop de o zi intreaga pe 12 Mai 2015. Nu aveti voie sa il ratati!

Inscrierile la GPeC Summit sunt in plin proces de desfasurare, iar pana pe 28 Februarie 2015 (inclusiv), puteti profita de oferta Very Early Bird (respectiv 49 EUR TVA inclus pentru fiecare zi de eveniment sau pretul special de 117 EUR TVA inclus pentru un bilet 3-Day-Pass). Inscrierile se fac pe website-ul GPeC la www.gpec.ro