GPeC vă recomandă Cluj Business Days 14-15 Decembrie

GPeC vă recomandă Cluj Business Days 14-15 Decembrie, evenimentul dedicat antreprenorilor și managerilor din România ce va avea loc în cadrul Liberty Technology Park și va aborda o temă de mare interes pe piața de business din România: resursele umane.

Temele manifestărilor de la ediția Cluj Business Days au fost special alese pentru a răspunde cât mai bine nevoilor, problemelor și provocărilor cu care se confruntă oamenii de afaceri din regiune. Astfel, în cadrul programului, cei care sunt interesați să-și îmbunătățească abilitățile pot alege teme focusate pe leadership, management și coordonare al echipelor, dezvoltarea abilităților de interrelaționare, vânzări, negocieri, relații cu clienții, relatii publice, comunicare sau marketing de produs.

Pentru cei interesați de antreprenoriat, noi modele de afaceri, oportunități de afaceri, reorganizarea afacerii, strategii de afaceri, afaceri inovative, planificare se pot alege teme dezbătute în sesiuni de training, masterclass-uri sau workshopuri susţinute de către cei mai buni specialişti în domeniu.

Cluj Business Days 2016 va fi o ediție specială, gamificată, cu multă informație de actualitate, la care vor conferenția peste 100 de speakeri de top, străini și români, pe durata a două zile, în peste 40 de sesiuni. Printre speakerii invitați vor fi și personalități de renume internațional, dintre care îi amintim pe: Jim Bagnola – international speaker, executive coach și expert în leadership, Simon Robinson – profesor de etică aplicată și profesională la Universitatea Metropolitană din Leeds, Imani Kyaruzi – lector la QA Business School din cadrul Universității Ulster din Birmingham și autor a numeroase cărți de specialitate, Sofie Sandell – social media speaker și specialistă în digital leadership.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere, lista completă a speakerilor și alte informații, puteți accesa direct site-ul evenimentului: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2016/Homepage

cluj business days