Monica Cadogan, Vivre: Creșterea în e-commerce înseamnă un efort mare în zona de logistică și interacțiune cu clientul | VIDEO

Monica Cadogan Vivre GPeC Summit 2016

În 2016, zona de home & deco a crescut în ochii cumpărătorilor online și, implicit, în vânzărivaloarea medie a tranzacției dublându-se față de 2015. Am discutat la GPeC Summit 2016 cu Monica Cadogan, CEO & Co-founder Vivre, despre potențialul acestui segment în comerțul electronic, ținând cont de obiceiurile de cumpărare orientate până nu demult exclusiv înspre magazinele fizice în ceea ce privește mobilierul și decorațiunile. Urmăriți interviul realizat de reporterul nostru, Gabriela Bejan, pentru a afla câteva detalii esențiale despre statutul home & deco în e-commerce.

• Există foarte mult potențial pentru home & deco în e-commerce. Au fost și încă există oameni neîncrezători că se pot cuumpăra canapele online sau că oamenii pot alege să își mobileze dormitorul cu piese pe care nu le-au văzut și atins înainte, dar piața validează această tendință.

• Creșterea în e-commerce înseamnă un efort mare în zona de logistică și interacțiune cu clientul.

• Brandul este important atunci când este relevant. În acest segment există multe povești de spus, dar e adevărat că în home décor nu există atât de multe branduri care să promoveze agresiv. Mai puțin de 10% din produsele pe care le comercializăm au un brand recognoscibil.

• Canalele foarte eficiente sunt cele care și măsoară foarte bine ce se întâmplă.

• Încercăm să nu comunicăm doar o reducere tranzacțională, ci să creștem calitatea interacțiunii cu produsul și brandul.

Nu ai timp să urmărești acest video? Salvează-l pentru mai târziu!


Înscrie magazinul tău online în Competiția GPeC 2017BANNER-nl-competitia-gpec-2017

Vrei un audit complex de site atât pe varianta Desktop, cât și pe Mobile? Îți audităm site-ul și întreaga prezență online prin peste 150 de criterii. Cei peste 20 de specialiști din juriul GPeC 2017 îți vor spune exact unde excelezi și mai ales, ce poate fi îmbunătățit la site-ul tău pentru a crește rata de conversie.

Înscrie-te acum în Competiția GPeC până pe 11 mai 2017 (inclusiv) pentru a profita de iferta Early Bird!

În plus, primești Marca de Încredere TRUSTED.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).