A șasea ediție a Cursului de Inițiere în E-Commerce (DallesGO & GPeC) te invită să înveți comerț electronic, din 7 iunie

817C1015-LOWCursul de Inițiere în E-Commerce DallesGO & GPeC se întoarce! Ediția de vară începe în 7 iunie. Urmează 12 săptămâni intensive în care vom întoarce pe toate părțile comerțul online, vom vedea care este potențialul pe piață, ce putem învăța de la marii jucători din România și cum ar trebui abordat ca la carte fiecare pas ce ține de o afacere e-commerce sănătoasă.

curs-ecommerce-andrei-raduVom realiza împreună o călătorie intensă și plină de informație până în inima comerțului online și vom parcurge împreună totul, de la piața de e-commerce din România și regiune, profilul cumpărătorului online român, alegerea platformei de e-commerce și/sau a furnizorului de dezvoltare a acesteia, planificarea strategiei de marketing online, SEO/optimizarea pentru motoarele de căutare, PPC Marketing – Google AdWords și Facebook, content marketing, social media, video marketing, affiliate marketing, programmatic media, relația unui magazin online cu firmele de curierat și aspecte juridice în e-commerce. Iar pe lângă povestea teoretică frumoasă, vom trece prin exerciții pentru a ne asigura că informația îți este utilă și înțeleasă cât mai bine.

817C1077-lowTrainerii Cursului de Initiere in E-Commerce DallesGO si GPeC vor fi, ca de fiecare dată, Andrei Radu (CEO & Founder GPeC), Raluca Radu (Country Manager Answear.ro), Owner MTH Digital și Co-Organizator GPeC), Bogdan Manolea (Co-Fondator TRUSTED.ro) și Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier).

Ce te așteaptă la Cursul de inițiere în e-commerce DallesGO și GPeC

  • 12 săptămâni intensive de cunoștințe de bază și exerciții practice de e-commerce și marketing online;
  • o grupă foarte făină de oameni de la care vei învăța și cu care poți stabili relații de parteneriat pe termen lung;
  • traineri cu experiență de peste 12 ani în aria lor de specialitate;
  • studii de caz concrete;
  • exerciții practice bazate pe situații cu care te vei întâlni în viața de zi cu zi în industria e-commerce;
  • sfaturi practice de creștere a vânzărilor tale online;
  • subiecte hot precum usability, aspecte juridice pentru e-commerce, web analytics, Google AdWords, Facebook Ads, SEO, social media, content marketing, email marketing, affiliate marketing și multe altele.

Grăbește-te! Înscrierile se fac pe site-ul DallesGO se încheie imediat ce s-a completat grupa. Cursurile au loc timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de miercuri, între orele 18:30 și 21:30. Prețul cursului este de 2.700 lei, dar există și un discount de 10% pentru plata integrală.