Wrap-up 2023 @GPeC: Aniversând 18 Ani de Excelență în E-Commerce

Anul 2023 a marcat un moment deosebit pentru GPeC, întrucât am sărbătorit, cu mândrie, 18 ani de angajament și dedicare în dezvoltarea industriei de e-commerce din România. De la începuturile noastre, am fost în fruntea promovării industriei de e-commerce prin programul de audit și mentorat pentru magazinele online – GPeC Proficiency – în timp ce, evenimentele noastre – recunoscute pentru conținutul lor valoros, inspirațional și practic – au devenit un pilon al cunoașterii și inovației în industrie. Fie prin workshop-uri & masterclass-uri live sau online, și anul acesta, furnizarea de informații aplicabile și continuitatea în construirea unei comunități puternice, au fost prioritare în activitatea noastră dedicată stimulării creșterii și succesului comunității de e-commerce. Vă lăsăm în continuare câteva cifre care au definit anul acesta activitatea GPeC și reflectarea evoluției industriei de e-commerce.

În timp ce reflectăm asupra celor 18 ani, vă transmitem recunoștința noastră, vouă, comunitatea noastră de e-commerce, pentru implicarea, încrederea și sprijinul necondiționat. Pentru noi, așa a arătat, pe scurt, anul 2023:

Dacă anul ce tocmai se încheie se preconiza a fi anul consolidării, al investițiilor în UX, optimizării și automatizării în e-Commerce, pentru 2024 estimăm că va fi anul perfecționării – atât din perspectiva tehnicalitatilor din spatele magazinelor online cât și din perspectiva strategiilor de comunicare, targetare, creștere a ratei de conversie și utilizării automatizarilor și a Inteligenței Artificiale. De aceea, am pregătit nu doar o oferta specială pentru toți cei care vor să se pregătească din timp, dar și calendarul evenimentelor GPeC pentru anul 2024.

Iată-ne sărbătorind călătoria incredibilă de până acum și privind spre viitorul plin de oportunități, dezvoltare, inovație și colaborare continuă!

Să avem un 2024 plin de energie și succes!