Black Friday la GPeC: 50% reducere la bilete de acces pentru GPeC SUMMIT Mai 2019

Sprijinim pentru al treilea an consecutiv fenomenul Black Friday în România și ne alăturăm magazinelor online care organizează campanii de reducere cu o ofertă tailor-made pentru întreaga Comunitate GPeC: 50% reducere la biletul de acces la GPeC SUMMIT Mai 2019 și o reducere de 100 de euro la taxa de înscriere în Competiția GPeC 2019 pentru pachetul PLATINUM.

GPeC SUMMIT Mai 2019 va marca 14 ani de GPeC și va aduce pe scenă multe nume sonore, plus câteva schimbări majore pe care ni le-ați cerut, așa că promitem că va fi o ediție cu totul specială.

WIL REYNOLDS – PRIMUL SPEAKER LEGENDAR CONFIRMAT LA GPEC SUMMIT MAI 2019

Am anunțat la recent încheiata ediție GPeC că avem deja 3 speakeri internaționali de mare calibru confirmați pentru GPeC SUMMIT 27 Mai 2019Wil Reynolds este primul pe care îl dezvăluim!

Wil este Founder și Director de Strategie la Seer Interactive, companie pe care a înființat-o în 2002 și care a ajuns astăzi la peste 150 de angajați în Philadelphia și San Diego. Seer Interactive oferă servicii de SEO, PPC și Analytics pentru toate tipurile de verticale, de la farmaceutice la e-commerce și SaaS.

Wil este speaker-ul excepțional care reușește să transforme un subiect tehnic precum SEO într-o poveste inspirațională, logică și plină de sfaturi practice pentru întreaga audiență – totul cu exemple concrete despre cum poți atinge rezultate care păreau inimaginabile.

Cu peste 15 ani experiență în Search Trends și invitat la cele mai importante conferințe de profil din întreaga lume pentru a vorbi despre Future of Search, Wil Reynolds este o inspirație pentru toți cei interesați de SEO, PPC, Content Marketing și Analytics și vine pentru prima dată în România în mai 2019, la GPeC.

REZERVĂ-ȚI LOCUL ÎN PRIMELE RÂNDURI LA GPEC SUMMIT 27 MAI 2019!

Completează formularul de înscriere până cel târziu duminică, 18 noiembrie 2018, ora 23:59 și asigură-ți locul cu 50% discount față de prețul standard: 250 EUR 125 EUR + TVA/persoană. Biletul îți oferă acces la GPeC Conference & Expo 27 Mai 2019, exceptând sesiunile de Masterclass din data de 28 Mai 2019.


PACHET PROMOȚIONAL BLACK FRIDAY LA ÎNSCRIEREA ÎN COMPETIȚIA GPEC 2019

Oferta nu se oprește aici. De Black Fridayînscrie-te în Competiția GPeC cu pachetul PLATINUM și vei obține un audit complet al website-ului tău, atât pentru Mobile, cât și pentru Desktop + Marca de Încredere TRUSTED.ro pentru 12 luni + 2 bilete de acces la ambele ediții de GPeC SUMMIT (Mai și Noiembrie 2019) la cel mai mic preț posibil: 599 499 EUR. Concret:

  • Site-ul îți va fi evaluat timp de 6 luni de Juriul GPeC, alcătuit din 25 de experți în e-commerce și marketing online.
  • Magazinul online îți va fi notat ținând cont de peste 200 de criterii esențiale pentru un business online: de la UsabilityDesignCustomer ExperienceSEOSecuritateMobileSocial Mediaaspecte juridiceE-Mail Marketing până la calitatea serviciilor și profesionalismul onorării comenzilor.
  • Vei primi individual și confidențial raportul de audit al site-ului, conținând punctajele și recomandările Juriului GPeC pentru cele 200+ criterii de evaluare.
  • Vei primi consultanță profesională în cadrul Întâlnirilor consultative.
  • Ai 2 bilete incluse în pachet la cele două conferințe GPeC SUMMIT 2019 (Mai și Noiembrie 2019), evenimentul de referință în e-commerce-ul românesc.
  • Vei avea acces la Gala Premiilor eCommerce 2019 unde poți câștiga trofeul GPeC.

Practic, primești o radiografie absolută a website-ului tău și vei ști ce și cum trebuie remediat ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult. Totul la prețul promoțional de 499 EUR + TVA.

Oferta este valabilă doar până pe 18 noiembrie 2018, ora 23:59. Înscrie-te acum la examenul de maturitate al magazinelor online din România și vezi dacă ești pregătit să vinzi mai mult și să ai clienți mai fericiți. Trofeele GPeC îi așteaptă pe cei mai buni.