Blugento lansează un serviciu dedicat magazinelor online românești care vor să vândă cross-border

Blugento inaugurează „Blugento Global”, un serviciu de automatizare a procesului de internaționalizare, care vrea să pună e-commerce-ul românesc pe harta lumii. Astfel, magazinele online românești își pot lista produsele pe canale populare precum Amazon, eBay sau Walmart și pot livra internațional rapid în peste 200 de țări din lume.

Noul pachet, oferit de Blugento împreună cu DHL Express, este gândit pentru a facilita extinderea oricărui magazin online românesc la nivel global. Cu ajutorul unei singure interfețe de administrare ai acces la peste 2.000 de canale de vânzare și promovare (marketplace-uri, comparatoare de prețuri, platforme de afiliere) și numeroase soluții avantajoase de plată și livrare, pentru toate țările din portofoliu.

Iată mai jos câteva dintre canalele cu care se poate integra serviciul:

  • Marketplace-uri: Amazon, eBay, Walmart, Real, Rakuten, Sears, Priceminister, Cdiscount, Fruugo, Lazada, ManoMano, Bol, eMag, OLX etc.
  • Site-uri de comparare a prețurilor: Google Shopping, Idealo, Fashionclick, Kelkoo, PriceSpy, Ciao, LeGuide, PriceRunner, Twenga, Shopzilla etc.
  • Platforme de afiliere: CJ Affiliate, Adcell, Affilinet, Awin, Shareasale, Daysicon, Shopuite, Tradedoubler, Admitad, Belboon etc.
  • Canale de publicitate: Facebook, Google AdWords, Bing, Adrll, Doubleclick, Criteo, Webgains, Paperjam etc.
  • Soluții de plată: Amazon Pay, PayPal, Stripe, Braintree, Klarna etc.
  • Servicii de transport: DHL, Fedex, UPS etc.
  • Soluții de logistică și fullfillment: Shipstation, Amazon FBA, Shipwire etc.

Prețul pachetului pornește de la 429 de euro/lună. Detalii despre pachet, precum și un demo sunt disponibile pe site-ul Blugento.