Iulian Stanciu, CEO eMAG: sfaturi despre cum să îți dezvolți business-ul în România

Fiecare ediție #GPeCSummit ne aduce cele mai noi știri din e-commerce și sfaturi despre business și marketing online. De data aceasta CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, a fost alături de noi și ne-a dat câteva tips & tricks despre cum să îți dezvolți afacerea. Pentru mai multe insight-uri despre mediul de business online te invităm să urmărești interviul pe care ni l-a oferit în exclusivitate.

Câteva idei pe scurt:

 • Iulian Stanciu este de părere că e-commerce-ul a avut o creștere foarte bună în 2018 deoarece acesta face procesul de cumpărare din ce în ce mai comod pentru clienți.
 • Tehnologia Marketplace de la Facebook va duce la o creștere a business-urilor din e-commerce.
 • Comercianții tradiționali care intră pe scena e-commerce-ului nu sunt încă familiarizați cu ce înseamnă conceptul, fapt pentru care aceștia trebuie să fie învățați cum anume să desfășoare anumite procese de comerț la distanță.
 • Din acest motiv, eMAG are un proiect conceput pentru nevoile comercianților clasici care își doresc să facă trecerea la e-commerce.
 • Urmează, de asemenea, un training în parteneriat cu GPeC pentru vânzători, astfel încât aceștia să poată vinde mai mult.
 • În momentul în care un business vrea să se dezvolte, este bine să aibă un capital de risc disponibil pe care să-l investească.
 • Orice antreprenor are nevoie de un plan de business pe termen lung prin care să își organizeze clar obiectivele pe care vrea să le atingă.
 • Ca un business să poată atrage fonduri, investiții, este necesar ca antreprenorul să își poată vinde afacerea, să știe cum anume să își comunice ideile.
 • În acest sens, un antreprenor trebuie să aibă două elemente importante: povestea din spatele afacerii și un plan de business construit de la nivel micro la nivel macro și bazat pe cifre reale.
 • Resursa umană trebuie valorificată în mediul de business actual. Este bine ca angajații să simtă că fac într-adevăr parte din compania în care lucrează.
 • Angajații trebuie motivați să se autodepășească. Este indicat ca o companie să aibă bine setate motivele din spatele acțiunilor sale astfel încât resursa umană să rezoneze cu valorile ei.
 • Dacă reușești să explici oamenilor motivele din spatele business-ului tău, aceștia vor fi mai motivați să lucreze.
 • E-commerce-ul cross-border se va dezvolta considerabil în următoarea perioadă.

Nu uita că înscrierile pentru Școala de Vară GPeC se încheie pe 17 August, ora 23:59. Grăbește-te și rezervă-ți loc!


GPeC 2018 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: VTEX

Brought to you by: Orange

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour

Recommended Payment Processor Partner: Netopia Payments

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Eveniment susținut de: ALTEX, Bringo, Credius, DHL, DPD România, DWF, eMAG Marketplace, Frisbo, GLS, GTS, Mastercard, New Black, RTB House, Sephora

Cu sprijinul: adLemonade, 2Performant, Blugento, Business Club,Canopy,CasaDeTraduceri, ContentSpeed, ECOMpedia, enRose, GoMag, Infinity Trophy,Netlogiq, Omniconvert, Presta.ro, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image,Zelist

Epic Comfort by: Mobexpert

Radioul Oficial: Kiss FM

Limousine Service: City Limo

Official car: Alfa Romeo

Parteneri media principali: Business Review, Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, ARMO, Business24, Business Days, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, Ecommerce News, E-Commerce Poland, edusa, Femei in Afaceri, FNTM, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews,Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, StartupCafe, SundayPR,TechCafe, Ziare.com, Ziua de Constanta

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Claudia Tocilă, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Dan Pandrea, Elena Cîrîc, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Luminița Balaban, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Robert Katai, Sabina Cornovac, Stil Masculin