Bryan Eisenberg a lansat noua carte „Buyer Legends: The Executive Storyteller’s Guide”

Bryan-Eisenberg-e-commerceChiar daca te afli inca la inceput in e-commerce sau esti deja la rangul de specialist, ai regasit cu siguranta pe listele de carti de e-commerce care trebuie citite „Call to Action„, „Waiting For Your Cat to Bark?” sau „Always Be Testing„. Ce au in comun bestseller-urile enumerate mai devreme? Sunt toate scrise de pionierul marketingului online si guru international in optimizarea conversiilor, Bryan Eisenberg, unul dintre primele nume mentionate pe listele de specialisti internationali in e-commerce.

Industria romaneasca de e-commerce si digital marketing au avut ocazia sa il vada pe Bryan pentru prima data in Romania in 2010 la Gala Premiilor E-Commerce. Tot GPeC are placerea sa te anunte in exclusivitate aparitia noii carti a lui Bryan in colaborare cu Jeffrey Eisenberg si Anthony Garcia – „Buyer Legends: An Executive Storytellers Guide„. „Buyer Legends” descrie procesul de business care combina puterea emotionala a storytelling-ului cu datele brute in scopul crearii de noi oportunitati si in scopul optimizarii vanzarilor si marketingului.

Povestea de brand care conteaza nu este cea pe care o spui tu clientilor, ci cea pe care clientii o experimenteaza alaturi de tine

Premisa de la care porneste „Buyer Legends” este aceea ca secretul din spatele succesului Amazon este tocmai folosirea unei naratiuni in spatele fiecarui plan de business sau actiune de marketing, in scopul intelegerii fiecarui detaliu cu care interactioneaza utilizatorii sau clientii. Ideea centrala este aceea ca povestile sunt cele care creeaza contextul pentru modul in care ne conectam si ne intelegem intre noi.

Grabeste-te! Pana maine cartea lui Bryan – „Buyer Legends” – este GRATUITA pentru Kindle!