Cristian Ignat, Canopy: Criteriile de jurizare de la GPeC ajută foarte mult la creșterea pieței de e-commerce din România | VIDEO

cristian-ignat-gabriela-bejan-FOTO-gpec-summit-blog-interviu-2017Cristian Ignat, fondator al agenției Canopy, a urcat pe scena GPeC Summit din noiembrie 2016, alături de alți membri din juriul Competiției GPeC 2016. Înainte de acest lucru, a oferit un interviu reporterului nostru oficial Gabriela Bejan, în care a vorbit despre piața de publicitate online, despre PPC marketing, despre viața de antreprenor din România, despre evoluția comerțului electronic și altele.

Vezi acum interviul video cu Cristian Ignat!


Cristian Ignat este fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înalțimi. Trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular. Are mai bine de 10 ani de experiență în această zonă și și-a propus să contribuie activ la popularizarea domeniului, fiind printre primii traineri din România certificați in Google AdWords (dec. 2013). A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul lui sunt studiile de caz și discuțiile aplicate care îl și recomandă, reușind astfel să devină primul român invitat ca speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume.