Înscrie-te la cursul “Ce știi despre NIR, VIES sau SPV / sau noțiuni financiar-contabile utile pentru magazinul tău online”!

TRUSTED.RO continuă seria de cursuri pentru începători, cu unul de contabilitate pentru administratorii de magazine online, susținut de experta contabilă Mihaela Adina Călin. Cursul se va desfășura în 26 septembrie, de la ora 17:30 (locul va fi anunțat ulterior), în București. În cadrul cursului “Ce știi despre NIR, VIES sau SPV / sau noțiuni financiar-contabile utile pentru magazinul tău online”, vei afla, printre altele, despre:
  • ACHIZIȚII ȘI LIVRĂRI UE ȘI NON-UE de marfă. Achiziții servicii UE (Envato, FB, Google, MailChimp etc.).
  • FLUXUL DE COMANDĂ. Corelarea cu comanda, detalii despre rambursuri la curierat și procesatorii de plăți.
  • BALANȚA CONTABILĂ – “HIEROGLIFE” EGIPTENE. Ce informații pot afla din balanța contabilă, cum mă pot ele ajuta?
  • ASISTENȚA PENTRU CONTRIBUABILI. SPV pentru firme. Verificarea lunară a fișei analitice.
  • ARHIVA DE DOCUMENTE ONLINE: cum, de ce?
  • STOCURI DE MARFĂ – EVIDENȚĂ, INTEGRARE FACTURARE, PIERDERI, ALTELE.

Mihaela Adina Călin

A absolvit Academia de Studii Economice. Este expertă contabilă, înregistrată la C.E.C.C.A.R. Timp de 9 ani a lucrat într-o firmă de expertiză contabilă, în postul de contabil senior, iar 4 ani a fost director financiar și contabil-șef la societăți comerciale multinaționale și a condus departamente. Anul trecut, a deschis un magazin online de cărți în engleză pentru copii – www.buku.ro.
Înscrie-te chiar acum! Locurile la acest curs sunt limitate. După participarea la curs, vei primi prezentarea proiectată și înregistrarea video. ▶︎ Sunt oferite 5 locuri GRATUITE (1 persoană/magazin) magazinelor care dețin Marca de Încredere, pe principiul “primul venit, primul servit”. Magazinele atestate au primit deja instrucțiuni prin e-mail. ▶︎ După epuizarea celor 5 locuri gratuite, vor fi disponibile 5 locuri la prețul de 149 de lei/loc. Trimite un e-mail la contact@trusted.ro, cu denumirea magazinului, numele persoanei care participă + adresa de e-mail ȘI datele de facturare. ▶︎ După rezervarea primelor 10 locuri, vor mai fi disponibile 5 locuri la prețul de 189 de lei/loc. Trimite un e-mail la contact@trusted.ro, cu denumirea magazinului, numele persoanei care participă + adresa de e-mail ȘI datele de facturare. Start la înscrieri! Rezervă-ți locul acum, trimite mesajul tău la contact@trusted.ro!