FashionUp se promovează pe Instagram

FashionUPFashionUp.ro anunță folosirea rețelei Instagram pentru promovarea produselor sale. FashionUp va oferi câte un voucher pe zi utilizatorilor de Instagram, care le va permite acestora să cumpere de 100 de lei, dar să plătească doar 50 de lei.

Platforma Instagram a devenit de mult un punct de atracție și pentru publicitari. Magazinele online din România folosesc de mult acest mediu pentru a ajunge la cei aproximativ  350.000 de utilizatori români prezenți pe Instagram (Social Media în România Septembrie 2015). De exemplu, Pegas România și Krack sunt doua magazine online de la noi din țară care sunt prezente pe acest mediu.

Campania FashionUp care se derulează pe Instagram se numește 50 din 100 – Shop de pe Insta! FashionUp, ladies! și folosește drept hashtag-uri:

  • #50din100
  • #instashop
  • #fashionup

Prin intermediul acestora, utilizatorii pot urmări campania FashionUp și pot afla codul voucher-ului oferit zilnic, timp de șase zile, care le poate aduce reduceri substanțiale la cumpărături.

FashionUp se promoveaza pe Instagram

FashionUp a avut până acum peste 200.000 de clienți, la care au ajuns aproximativ 600.000 de produse. Femeile care aleg să cumpere prin FashionUp sunt preocupate de felul în care arată, sunt pasionate de domeniul fashion și de tot ceea ce apare nou, iar multe dintre ele aleg să achiziţioneze online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ele.