Gobot, primul bot românesc de automatizare pentru e-commerce

Gomag a lansat Gobot, primul bot de automatizare pentru platforma de e-commerce proprie. Gobot preia task-urile mici și repetitive ale magazinelor online și automatizează o parte din funcționalitățile specifice unui site de comerț electronic. În acest moment, feature-ul este disponibil în 5 versiuni cu funcționalități diferite: Merchendiser Bot, SMS Bot, Email Bot, Chat Bot și CRM Bot. Iată, pe scurt, ce face fiecare:

Platforma de e-commerce Gomag lansează Gobot

  • Merchendiser Bot gestionează automat produsele din magazin și afișarea lor pe site în categorii, marchează produsele aflate în promoție sau elimină marcajele promoționale și modifică în magazin elemente precum statusul stocului, schimbările de preț etc.
  • SMS Bot trimite automat clienților SMS-uri de notificare cu privire la statusul comenzilor.
  • Email Bot trimite automat e-mailuri de notificare despre statusul comenzilor.
  • Chat Bot este o integrare cu Facebook Messenger pentru comunicarea directă cu clienții, confirmarea automată a comenzilor etc.
  • CRM Bot gestionează automat clienții și monitorizează istoricul lor pe platformă.

Fiecare funcționalitate este explicată în detaliu pe blog-ul Gomag. Gobot vine gratuit la pachet cu abonamentul lunar Gomag, iar numărul boților disponibili depinde de tipul abonamentului ales. Platforma cu noul feature poate fi testată gratuit timp de 15 zile.