GPeC 2020. Dan Ariely pentru prima dată în România.

Dan Ariely, speaker la GPeC SUMMIT 2020
Foto: Dan Ariely – PopTech 2010 – Camden, Maine

We know! Rațional ar fi să anunțăm următorii speakeri pe care îi vei întâlni la GPeC SUMMIT anul acesta și pe care știm că abia aștepți să-i descoperi. Dar azi nu putem fi raționali :)

Pentru că astăzi suntem bucuroși și mândri să îl aducem în România pe Dan Ariely. The Irrationally Yours.

Dan este în topul Bloomberg al celor mai influenți 50 de gânditori contemporani din întreaga lume. Discursurile lui pe TED Talks depășesc 10 milioane de vizualizări. În 2010, a co-fondat Beworks, prima firmă de consultanță care aplică știința comportamentală în strategiile de marketing. În 2012, Dan Ariely a co-fondat Timeful, compania care reinventa modul în care oamenii își gestionează timpul, cumpărată de Google în 2015.

Dan a devenit pasionat de procesul de decision-making după o experiență traumatică din adolescență, când a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare la secția de arși. Atunci a avut ocazia să observe cum oamenii din jurul lui au avut tendința să ia decizii greșite și să persiste în ele și a decis că este un subiect căruia vrea să i se dedice. Cercetările științifice pe care le derulează de atunci confirmă faptul că, în toate aspectele vieții lor, oamenii iau decizii mult mai irațional decât ar fi tentați să accepte.

Dan Ariely este Profesor Universitar în Psihologie și Economie Comportamentală la Duke University, cercetător științific, speaker și autor al bestseller-urilor Irationally Yours, Predictably IrrationalThe Upside of Irrationality și The (Honest) Truth About Dishonesty.

„Activitatea mea se află la granița dintre psihologie și economie. Îmi pun întrebări pe care și le pune orice economist. Dar, în loc să presupun din start că oamenii se comportă rațional, aleg să le observ comportamentul.”

La GPeC SUMMIT 2020, Dan Ariely te provoacă cu, aparent, o întrebare simplă: „Care sunt forțele care influențează deciziile cumpărătorului?”.

În prezent, Dan este co-fondatorul Center for Advanced Hindsight, o companie care aplică cercetarea comportamentală pentru a găsi soluții financiare pentru populația cu venituri mici și mijlocii din SUA. Experimentele lui neconvenționale continuă să exploreze modul în care oamenii pot prelua controlul asupra deciziilor pe care le iau în oricare aspect al vieții lor.

Dan Ariely vine la GPeC SUMMIT pentru prima dată în România în noiembrie 2020. Până atunci, poți să-i urmărești rubrica Ask Ariely din Wall Street Journal, unde răspunde săptămânal curiozităților economice și dilemelor profesionale ale cititorilor.


Rațional vorbind, 2020 nu-i chiar la o aruncătură de băț. Așa că, hai să nu așteptăm până anul viitor să ne întâlnim. Următoarea ediție GPeC SUMMIT e mult mai aproape de noi, pe 27 și 28 mai 2019. Avem speakeri aleși pe sprânceană, printre care Wil Reynolds, Jono Alderson, Karl Gilis, Gerry McGovern și un nou format de zile mari, la Teatrul Național din București pentru o ediție de 14 ani absolut memorabilă. Rezervă-ți un loc acum în rândul profesioniștilor în e-commerce și marketing online!


GPeC 2019 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: VTEX

Brought to you by: Orange

Eveniment susținut de: Cora, DHL, DPD, DWF, eMAG Marketplace, Frisbo, GTS, Luigi’s BoxNew Black, Oracle

Radioul Oficial: Kiss FM

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Limousine Service: City Limo