GPeC Immersion 25-26 Mai amânat din cauza Coronavirus

Dragi prieteni GPeC,

Nu ne este deloc ușor să vă dăm această veste (mai ales la ediția aniversară de 15 ani de GPeC), dar sănătatea este mai importantă decât orice și nu ne dorim sub nicio formă să vă expunem nici celui mai mic risc.

După consultări cu partenerii GPeC, speakerii și toți cei apropiați am luat decizia de a amâna evenimentul GPeC Immersion programat pentru 25-26 Mai 2020, având în vedere riscul crescând de epidemie de Coronavirus în România. Sperăm din tot sufletul că situația va fi ținută sub control și că gradul de răspândire al virusului va fi cât mai mic – însă credem că este mai bine să prevenim orice minim risc la care ați fi expuși atât dumneavoastră în mod direct, cât și familiile dumneavoastră.

Cu siguranță vom trece împreună peste acest hop care ne-a scos din ritmul nostru pe toți, iar pentru a scurta cât mai mult această perioadă nefastă vă rugăm și pe voi să țineți cont de toate recomandările de protecție împotriva virusului. Noi am decis să lucrăm cu toții de acasă, chiar dacă niciunul din noi nu este bolnav.

Situația actuală și următorii pași

  • toate biletele achiziționate pentru GPeC Immersion rămân valabile pentru momentul în care va fi reprogramat evenimentul – în acest moment luăm în calcul mai multe variante și vom reveni cu updates către toți participanții în cel mai scurt timp
  • toți speakerii deja confirmați pentru GPeC Immersion au fost extrem de înțelegători și de drăguți (BIG THANKS!) și toți încearcă să se sincronizeze cu noi pentru o nouă dată (este o adevărată provocare pentru organizatorii de evenimente, dar îi vom da de cap :))
  • toți sponsorii și partenerii GPeC ne-au fost alături în luarea acestei dificile decizii – le mulțumim mult tuturor pentru sprijin și pentru că, mai mult decât oricând, i-am simțit alături ca o adevărată familie, lăsând orice chestiune de business deoparte. Chapeau Bas!
  • în foarte scurt timp vom porni oficial înscrierile magazinelor online în Competiția GPeC
  • GPeC SUMMIT 2 Noiembrie 2020 este ON și pregătim o ediție deosebită!

Ne pare tare rău pentru amânarea GPeC Immersion 25-26 Mai, dar sănătatea tuturor participanților este mai importantă decât orice. Și este responsabilitatea noastră – ca organizatori de evenimente – să facem din asta o prioritate.

Vă mulțumim mult că ne sunteți alături de 15 ani!