GPeC iti recomanda CEE Entrepreneurship Summit 14-16 Octombrie, Cluj-Napoca

Partenerii tradiționali GPeC, Business Days, anunță un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi în această toamnă. CEE Entrepreneurship Summit 2015 va avea loc între 14 și 16 Octombrie la Cluj-Napoca și este primul eveniment din seria Business Days gândit special pentru o audiență internațională, prin participarea mai multor companii regionale. Pe durata a două dintre cele trei zile de desfășurare acesta se va suprapune cu Cluj Business Days 2015 – cele două evenimente fiind însă diferite, al doilea targetând o audiență strict românească și reunind mare parte din mediul de afaceri românesc ca la fiecare ediție, iar primul fiind orientat către o audiență internațională.

Conform organizatorilor, CEE Entrepreneurship Summit isi propune sa reuneasca peste 1.000 de participanți si peste 100 de speakeri și 100 de parteneri. Evenimentul este destinat deopotrivă promovării mediului de afaceri și expunerii oportunităților de business de pe piețele locale din cele patru regiuni ale țării, prin facilitarea interacțiunilor dintre investitori, antreprenori, manageri, experți, reprezentanți ai administrației publice locale și centrale. Participanții vor avea ocazia de a asista la: conferințe, prezentări, 16 sesiuni de matchmaking (dedicate delegațiilor străine, în decursul cărora se estimează că vor exista peste 500 de întâlniri formale între participanți), workshopuri cu studii de caz, workshopuri speciale (focalizate pe teme de dezvoltare personală), masterclass-uri (sesiuni susținute de experți, de nivel avansat), sesiuni de business networking, două seri speciale de business networking (seri destinate în special facilitării contactelor între participanții străini și mediul de afaceri local, organizate în parteneriat cu mai multe camere de comerț bilaterale, ambasade, consulate, cluburi și asociații de oameni de afaceri), o seară specială de coaching și trei seri de VIP networking, la care participarea se va face pe bază de invitație și unde se vor regăsi o parte din parteneri, o parte dintre speakeri și reprezentanți din elita mediului de afaceri local și regional.

Înscrierile pentru toți cei care vor să participe la CEE Entrepreneurship Summit 2015, Cluj sunt deschise de la începutul acestei luni. Până pe data de 27 septembrie 2015, ora 23.59, este in vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere de 15% la orice tip de acces.

CEE-Entrepreneurship-Summit88