Bine ati venit pe blogul GPeC

Ne bucuram sa va anuntam ca odata cu lansarea GPeC 2011 – Academia de eCommerce, ia fiinta si blogul permanent al Galei Premiilor eCommerce desi – stim! – ar fi trebuit sa facem miscarea asta mai devreme. Dar, cum spune o vorba din popor, mai bine mai tarziu decat niciodata – asadar, iata-ne prezenti si conectati cu voi despre tot ce se intampla referitor la Gala Premiilor eCommerce si, mai ales, despre comertul electronic romanesc in general.

Pana acum, am incercat sa va tinem informati prin intermediul website-ului Galei (asta nu inseamna ca de azi inainte trebuie sa uitati de el :)), dar exista, invariabil, momente in care site-ul GPeC este reactualizat de la o editie la alta si, deci, indisponibil in anumite perioade de timp. Desi am vrut sa suplinim aceste perioade prin update-uri constante pe contul nostru de twitter @gpecro sau pe blogul lui Andrei Radu (mintea „bolnava” din spatele Galei :)), suntem convinsi ca este mult mai util si mai usor pentru cei interesati sa regaseasca noutatile despre GPeC intr-un singur loc, adica aici pe blogul oficial al Galei.

Cel mai important este ca blogul GPeC ramane permanent, indiferent daca site-ul competitiei se reactualizeaza – drept pentru care daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce facem sau pregatim si, mai ales, cu tot ce se intampla in comertul electronic romanesc – e bine sa adaugati url-ul in bookmark si sa ne urmariti constant.

Fara sa mai lungim vorba, bine ati venit si va invitam sa parcurgeti cu cat mai multa utilitate insemnarile din acest blog, pentru ca avem multe de spus!

Echipa Gala Premiilor eCommerce