Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia si tarile emergente ale Europei va fi speaker la ecomTEAM 22-23 martie la Brasov

După cum v-am anunțat deja, se anunță o ediție foarte interesantă a ecomTEAM powered by FAN Courier pe 22-23 martie la Brașov. Capul de afiș al ediției din acest an va fi nimeni altul decât Ilya Kretov, managerul general al eBay pentru Rusia și tările emergente ale Europei.

Ilya Kretov s-a alăturat eBay în 2013 pe poziția de Marketing Manager și a devenit General Manager regional în luna noiembrie 2016. Cu peste 10 ani experiență practică în marketing și dezvoltare de branduri, Ilya a lucrat înainte de eBay la Google Rusia unde s-a ocupat de Google Search, Chrome, Google +, Youtube, Play și Maps ca Head of B2C Marketing.

În afară de Ilya Kretov, ecomTEAM ne pregătește o ediție focusată pe creșterea conversiilor în e-commerce, printre subiectele atinse numărându-se business automation, extinderea regională a business-ului, eficientizarea și optimizarea bugetelor de marketing, serviciile post-vânzare, atragerea traficului de calitate prin content marketing și strategii de SEO orientate pe rezultate. ecomTEAM va fi compus din o prima zi de conferință, unde nume mari din industrie vor participa la dezbateri și sesiuni de Q&A focusate pe strategie de e-commerce, și o a doua zi de workshop-uri practice la nivel mediu-avansat.  Dintre speakerii conferinței ecomTEAM de pe 22 martie îi amintim pe Adrian Mihai (Co-Fondator FAN Courier), Ana Sipciu (Industry Manager Retail & Travel Google România), Valentin Radu (CEO & Founder OmniConvert), Maxim Uvarov (Head of Product and Marketing for Business Russia and Emerging Europe eBay), Gabor Szorad (Senior VP CEE foodpanda), Maarten Deboo (Co-Founder & CEO Baldwin), Marius Costin (CEO PayU România), Matei Psatta (Head of Marketing Vola.ro), Sorin Psatta (Integrated Communication Director BBDO Romania), Daniel Nicolescu (SymphoPay), Cosmin Năstasă (Edge by 2Performant), Mihai Vînătoru (DWF), Lucian Aldescu (DPD România), Doina Vîlceanu (ContentSpeed) și Ionuț Grossu (Service Return)

GPeC este partener media și susținător al evenimentului și vă recomandă să nu ratați 2 zile de networking și e-commerce la Brașov în cadrul ecomTEAM. Membrii comunității GPeC se bucura și de reducere de 25% la prețul biletelor, biletul pentru conferința din prima zi devenind 44 EUR cu TVA inclus și biletul pentru ambele zile de eveniment devenind 126 EUR cu TVA inclus. Pentru a beneficia de discountul de 25% pentru membrii comunității GPeC, trebuie doar să ne trimiți un email la adresa contact@gpec.ro cu subiectul ”Merg cu GPeC la ecomTEAM”.

Ne vedem pe 22-23 martie la Brașov la ecomTEAM powered by FAN Courier!

ecommerce ebay brasov romania