Bogdan Tufeanu: Pe categoria produse stomatologice, Dentstore.ro este cel mai accesat site de e-commerce din Europa | VIDEO

gpec-summit-foto-bogdan-tufeanu-si-gabrieala-bejan-interviu-video-2017Bogdan Tufeanu, General Manager Dent Distribution – Dentstore.ro, a fost prezent la GPeC Summit – Cel Mai Importante Eveniment de E-Commerce din România, unde a oferit un interviu reporterului nostru oficial Gabriela Bejan.

Piața online de produse stomatologice a crescut foarte mult în România și este destul de bine reprezentată.

– Chiar dacă număr medicilor stomatologi este inferior comparativ cu țări precum Germania sau Franța, afacerile online de la noi din țară pe partea de produse stomatologice au crescut foarte mult. În momentul față, Dentstore a devenit vectorul principal de informare pentru majoritatea achizițiilor online din România.

– În industria stomatologică, traficul site-urilor de specialitate din România este cel mai mare din Europa. Astfel, Dentstore este cel mai accesat site de e-commerce din țările europene, pe categoria produse stomatologice.

Competiția GPeC a avut un rol important în dezvoltarea site-ului Dentstore și în atingerea acestui rezultat. În anul 2015 am participat la Gala Premiilor eCommerce – GPeC și am obținut locul întâi, dar până la câștigarea acestui premiu am trecut printr-un proces de jurizare care ne-a ajutat foarte mult. Chiar dacă la început am fost puțin reticenți privind bunele practici de la care au pornit jurații, ulterior am folosit criteriile de la GPeC precum niște ancore, surse de inspirație și puncte de conștientizare care ne-au ajutat să ne identificăm probleme și să le rezolvăm.

 Vezi acum interviul video cu Bogdan Tufeanu pentru a afla mai multe detalii!

Interviu realizat la GPeC Summit în noiembrie 2016.