Inscrie-te la o noua editie intensiva de 12 saptamani pentru Cursul de Initiere in E-Commerce DallesGO si GPeC

curs-ecommerce-gpec-raduPentru majoritatea, vara inseamna relaxare, mai mult timp pentru noi si cei dragi si desigur liniste, mare, soare. Pentru multi dintre noi insa, acesta este si un prilej extraordinar sa ne concentram pe dezvoltarea noastra personala si profesionala, sa deprindem noi abilitati si sa ne dezvoltam aptitudini. Iar intr-o piata de e-commerce de 1,4 miliarde EUR si in continua crestere accelerata, o piata in care apetenta cumparatorului online este in crestere si numarul de magazine online este si el in ascensiune, ce moment mai bun decat vara lui 2016 pentru a ne axa pe imbogatirea si aprofundarea cunostintelor de e-commerce si marketing online?

e-commerce-raluca-raduGandindu-ne la tine si la nevoia ta de a-ti imbogati cunostintele de e-commerce si digital marketing, de a deprinde skill-urile de baza pentru optimizarea sitului tau pentru motoarele de cautare (SEO), pentru promovarea online eficienta a acestuia (Google AdWords, Facebook Ads), de a fi initiat in tainele analizei comportamentului utilizatorilor tai in magazinul online (Google Analytics), dar si de a afla cum sa iti cresti vanzarile asigurandu-te ca situl tau este mai usor de folosit (e-commerce usability), incepem pe 22 iunie o noua editie a Cursului de Initiere in E-Commerce DallesGO si GPeC.

e-commerce-raluca-raduuTrainerii Cursului de Initiere in E-Commerce DallesGO si GPeC vor fi, ca de fiecare data, Andrei Radu (CEO & Founder GPeC), Raluca Radu (Country Manager Answear.ro si Co-Organizator GPeC) si Bogdan Manolea (Co-Fondator TRUSTED.ro).

Ce te asteapta la Cursul de Initiere in E-Commerce DallesGO si GPeC?

  • 1curs-ecommerce-andrei-radu2 saptamani intensive de cunostinte de baza si exercitii practice de e-commerce si marketing online;
  • o grupa foarte faina de oameni de la care vei invata si cu care poti stabili relatii de parteneriat pe termen lung;
  • traineri cu experienta de peste 12 ani in aria lor de specialitate;
  • studii de caz concrete;
  • exercitii practice bazate pe situatii cu care te vei intalni in viata de zi cu zi in industria e-commerce;
  • sfaturi practice de crestere a vanzarilor tale online;
  • subiecte hot precum usability, aspecte juridice pentru e-commerce, web analytics, Google AdWords, Facebook Ads, SEO, social media, content marketing, email marketing, affiliate marketing si multe altele;
  • o echipa de traineri care te poate conecta cu toti furnizorii de care ai nevoie in e-commerce si marketing online;
  • recomandari si ajutor pentru a alege partenerii potriviti magazinului tau online sau afacerii tale digitale.

Grabeste-te! Inscrierile se incheie pe 20 iunie! Cursurile au loc timp de 12 saptamani, in fiecare seara de miercuri, intre orele 18:30 si 21:30. Pretul cursului este de 2400 lei, dar exista si un discount de 10% pentru plata integrala.