Octavian Dumitrescu, Custom Soft: Dacă vrei să-i oferi user-ului o experiență bună pe site, trebuie să ai instrumentele tehnologice necesare| VIDEO

Octavian Dumitrescu Custom Soft GPeC Summit 2016

Dorința de a le oferi clienților o experientă interesantă, care să le inspire încredere în alegerea pe care o fac cere investiții în tehnologie din partea magazinelor online. Am vorbit despre acest aspect important din evoluția e-commerce-ului cu Octavian Dumitrescu, CustomSoft le GPeC Summit noiembrie 2016. Iată câteva idei principale și interviul video complet realizat de reporterul nostru oficial, Gabriela Bejan.

• Multe magazine online își doresc soluții personalizate când vine vorba de platformă și aici cred că e foarte important să aleagă una care este testată în piață și să ceară feedback de la cei care folosesc deja platforma respectivă.

• Suntem la început, încă, în e-commerce-ul românesc. În ceea ce privește partea tehnică, sunt magazine care investesc foarte mult în tehnologie, dar sunt multe care nu cred că acest lucru este important. Și cred că dacă îți dorești să fii aproape de user-ul tău din punct de vedere al experienței lui pe site trebuie să ai instrumentele tehnologice pentru a face asta.

• Cred că cel mai important este să crești încrederea utilizatorului față de tine ca magazin.

• Foarte multă lume se va orienta în viitor spre marketplace-uri, iar îmbinarea online-ului cu offline­-ul cu ajutorul tehnologiei va fi și ea o tendință importantă.

Nu ai timp să urmărești acest video? Salvează-l pentru mai târziu!

 


 

Înscrie magazinul tău online în Competiția GPeC 2017BANNER-nl-competitia-gpec-2017

Vrei un audit complex de site atât pe varianta Desktop, cât și pe Mobile? Îți audităm site-ul și întreaga prezență online prin peste 150 de criterii. Cei peste 20 de specialiști din juriul GPeC 2017 îți vor spune exact unde excelezi și mai ales, ce poate fi îmbunătățit la site-ul tău pentru a crește rata de conversie.

Înscrie-te acum în Competiția GPeC! Ultima zi în care te poți înscrie este 31 mai 2017 (inclusiv).

În plus, primești Marca de Încredere TRUSTED.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).