Paul Apostol: În 2017 Easyhost face primii pași spre zona de aplicații | VIDEO

Paul-Apostol-Easyhost-interviu-video-gpec-summit-FOTO-2016Paul Apostol, Managing Director Easyhost, ne vorbește în acest interviu despre infrastructură, hosting, despre magazinele online din România și cum s-au pregătit acestea de Black Friday.

Vezi acum interviul VIDEO cu Paul Apostol, realizat de către reporterul nostru oficial Gabriela Bejan la GPeC Summit Noiembrie 2016!

– Peste 6 milioane de români au accesat serverele noastre în cea mai importantă zi din e-commerce, de Black Friday 2016.

– Magazinele online ar trebui să înceapă pregătirile pentru Black Friday cu o lună sau o lună și jumătate înainte.

– Ne dorim ca proprietarii de magazine online să piardă cât mai puțin timp cu problemele tehnice sau în deciziile legate de infrastructură, pentru a se putea concentra pe afacerile lor.

Găsești mai multe detalii în interviul de mai jos.

 


Early Bird Blind GPeC 2017Pre-înscrie-te în blind la evenimentele GPeC

Crezi în 12 ani de GPeC? Înscrie-te “în blind” până pe 31 Martie 2017, ora 23:59, iar noi îți răsplătim fidelitatea cu un preț unic – pentru prietenii GPeC.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pre-comandă online de pe site-ul nostru (fie pentru GPeC SUMMIT, fie pentru Competiția GPeC) până pe 31 Martie. Îți emitem factura, o achiți și te-ai asigurat că nu ratezi evenimentele GPeC care te vor ajuta în succesul afacerii tale!