Spre deosebire de o reclamă, un promoțional funcționează minim 1 an | VIDEO

Pentru a fi cât mai aproape de clienți și pentru a le ușura deciziile, Today Advertising și-a lansat propriul magazin online. Despre obstacolele întâlnite pe parcurs, dar și despre beneficii, am stat de vorbă cu Nadia Vișan, Marketing & Sales Manager Today Advertising. Interviul complet poate fi urmărit mai jos.

Prin intermediul unui magazin online, clienții pot accesa în timp real informații despre stocuri, statusul comenzilor, accountul alocat etc. Însă un magazin online B2B diferă de un magazin online B2C:

 

„Noi avem două categorii către care ne adresăm: B2B și B2R. Ideea de a lansa un magazin online a venit din dorința de a îi putea oferi clientului posibilitatea de a vedea produsele și de a alege, dar și pentru a ne ușura nouă munca. Mereu pierdeam mult timp pentru ofertare și nu reușeam să ajungem 100% la dorința clientului. Acum avem rol de consultant și finalizăm ceea ce clientul a pus deja în coș.”

 

Principalul obstacol în dezvoltarea unui magazin online este seriozitatea programatorilor. Este important ca înainte de a începe să lucrezi cu cineva să ceri recomandări de la foștii clienți și niciodată să nu folosești prețul ca un criteriu de diferențiere – calitatea și recomandările sunt mai importante.

La capitolul strategie online, principalele canale pe care Today Advertising le exploatează sunt cele clasice (Google și Facebook). Însă partea de inovație vine prin trecerea din online în offline, unde promoționalele sunt puse la treabă iar clienții pot interacționa cu ele:

„Atunci când intri în contact cu promoționalul, lucrurile sunt mult mai vizibile. Un promoțional, față de o reclamă, funcționează minim 1 an.”

 

Cu o investiție serioasă în utilaje de ultimă generație, Today Advertising și-a propus ca în 2018 să ofere servicii și înafara țării.

 

„Sunt servicii pe care nici cei din afara țării nu le-au văzut, cu care am experimentat aici în România și pe care vrem să le ducem peste graniță.”

 

 


 

GPeC 2017 (ediția de 12 ani) este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Banca Transilvania, Bright Agency, Creadiv, CRITEO, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, GLAMI, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, PayU, QeOPS, RTB House, TargetWeb, VTEX

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Brought to you by: Orange

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Apa Oficială GPeC: Aqua Carpatica

Limousine Service: CityLimo

Parteneri media principali: Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac, Luminița Balaban, StilMasculin, Robert Katai

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta