Opinii de Încredere, cum găsești un job în ecommerce și americanii cumpără mobile

3-stirile-gpec-kaufland-onlineIată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro  sau lăsați un comentariu la finalul articolului.

Vă mulțumim!


opinii-de-incredere-trusted.roOpinii de încredere, un nou serviciu pentru magazinele online

TRUSTED.ro a lansat săptămâna aceasta un nou serviciu: Opinii de Încredere, sistem de feedback de la clienții reali ai magazinelor online dezvoltat în parteneriat cu InboxTarget.ro. Dintre avantajele acestui sistem amintim: este administrat independent de magazine și clienți​;​ toate notele primite de la clienți sunt publice, iar magazinul poate răspunde la problemele ridicate de către clienții lor; datele clienților nu sunt păstrate de sistem, ci sunt șterse după publicarea feedback-ului​.

Toate detalii despre acest sistem se găsesc pe blogul TRUSTED.ro.

2Americanii cumpără de pe mobil

Potrivit celui mai recent studiu UPS Pulse of the High-Tech Online Shopper, realizat în SUA, cumpărătorii americani de produse high-tech sunt mult mai activi pe dispozitivele mobile atunci când vine vorba de cumpărături online și se așteaptă la o experiență mobilă diversificată.

Dintre rezultatele acestui studiu, 69% dintre cumpărătorii de produse high-tech fac achiziții online folosind dispozitivele mobile vs. 53% dintre cumpărătorii de produse non-high-tech.

Mai multe detalii pe capital.ro.

3 posta romanaLa poștă după comanda online

Clienții eMAG.ro pot ridica coletele cumpărate online din șase noi oficii ale Poștei Române, pe lângă cele două disponibile anterior. Cele șase oficii poștale sunt din București și acoperă zonele Tineretului, Unirii, Piața Sudului, Titan, Dristor și Obor. Astfel, parteneriatul inițiat în anul 2015 va fi continuat și anul acesta.

Citește articolul complet pe profit.ro.

4 ecomjobsCum găsești un job în ecommerce

Site-ul eComJobs.ro a fost relansat săptămâna aceasta. Acesta este locul de întâlnire dintre cei interesați să lucreze în domeniul eCommerce-ului și managerii de magazine online care sunt în căutarea de colaboratori în acest domeniu. Potrivit acestei platforme, specialiștii în marketing și programare sunt cele mai căutate joburi, reprezentând peste 50% din ofertele listate.

Mai multe detalii pe blogul eComJobs.ro.

5 selfie amazonAcceptăm plata cu un selfie

Selfie-ul ca metoda de plată a mai fost adus în discuție de Amazon.com și în trecut. Însă de data aceasta gigantul IT a făcut primul pas și a depus o cerere de brevet pentru un sistem de plată prin recunoaştere facială. Companie este de părere că selfie-ul poate fi o metodă sigură de validare a unei comenzi.

Citește mai multe pe www.neowin.net.