Timișoara Business Days 2016: Despre fiscalitate și problemele în afaceri

Banner 200x200px_BDTM2016Cinci din cele șase principale provocări pentru afacerile din regiunea de vest a României țin, în percepția celor chestionați, de fiscalitate, de birocrație și de corupție, conform unei cercetări realizate de Business Days în Timiș, Arad și Bihor.

Pentru cei mai mulți respondenți chestionați în cadrul cercetării Business Days, principalul factor de succes în afaceri este reprezentat de echipa companiei, această opțiune de răspuns întrunind voturile majorității celor chestionați – cu excepția profesioniștilor, care au indicat inovația drept factorul principal al succesului în business.

La întrebarea „cum vi se pare modul de susținere a afacerilor din regiune de către administrațiile locale?” în toate cele trei județe s-au înregistrat doar trei voturi cu scorul maxim (5). Majoritatea relativă a răspunsurilor a fost în mijlocul scalei (77 de răspunsuri cu scorul de 3), însă, cumulate, „notele proaste” (scoruri de 1 și 2) au fost cele mai numeroase (99). Sentimentul de nemulțumire este vizibil.

Cercetarea derulată de Business Days, platformă de business networking ce organizează evenimentele regionale cu același nume, s-a derulat pe un eșantion de antreprenori, top manageri, manageri și profesioniști (experți) selectați din trei județe puternic dezvoltate economic din regiunea de vest a României: Timiș, Arad și Bihor

GPeC îți recomandă Timișoara Business Days, care va avea loc în perioada 6-7 aprilie 2016, la Complex Senator ( Expovest Timișoara). În cadrul acestul eveniment se vor aduce în discuție problemele remarcate în această cercetare și multe alte aspecte importante pentru mediul de afaceri. Mai multe detalii despre program, speakeri și opțiunile de înscriere găsești pe această pagină. Pentru cei interesați, în perioada 7-21 martie sunt active oferta „early bird” și oferta de loializare!

Early Bird_Mobile_BDTM2016