Școala de Vară, cardul la bine și la greu, reclamele video Google

foto_gpec_hashtag_scoala_de_vara_2015Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau un mesaj pe pagina de Facebook sau lăsați un comentariu la finalul articolului.

Vă mulțumim!


Scoala de vara

Școala de Vară GPeC 2015, în plină desfășurare

La Moeciu de Sus, tocmai a luat startul Școala de Vară GPeC 2015, un mix unic în România de cursuri, distracție și teambuilding. Până în 31 august, cei mai buni traineri le vor vorbi participanților despre subiecte actuale din e-commerce. În afara cursurilor, participanții vor avea parte de exerciții, voie bună și networking.

Fiți la curent cu desfășurarea Școlii de Vară pe pagina de Facebook


Carduri

Nu puneți bariere cardului!

Plățile electronice aduc numeroase avantaje atât consumatorilor, cât și afacerilor, dar ce se întâmplă atunci când sunt impuse anumite taxe din partea băncilor? În anumite țări, încă sunt impuse măsuri care pot descuraja plata cu cardul: comisioanele pe alocuri mari din SUA, comisioane interbancare în Australia, taxe mari în Spania etc.

Citiți la Cayman Financial Review despre aceste impuneri


Card istorie

Card-ul în România, o poveste romanțată

Preistoria plăţilor cu cardul în România ar putea fi considerat anul 2004, când, în ultimele zile ale lunii februarie, se înregistrau primele tranzacţii. În 2014, piaţa plăţilor cu cardul pe Internet s-a ridicat la 337 milioane de euro, în timp ce întreaga piaţă a depăşit 1 mld. – 1,1 mld. de euro.

Citiți la Wall-Street.ro povestea acestui instrument de plată în țara noastră


Studiu Epson

E-commerce-ul: mai rapid, mai comod, mai prietenos

Iată câteva motive pentru care clienții preferă comerțul electronic: nu sunt cozi la casele de marcat, plata se face rapid și fără a aștepta disponibilitatea aparatului de procesare a plății prin card, produsele au un preț mai bun, este mai distractiv. Acestea sunt câteva dintre constatările unui studiu realizat de Epson.

Capital.ro are toate detaliile studiului


Reclame video

Google testează reclamele video

Google este ultimul dintre giganții media online care testează acest tip de reclame. Bing și Yahoo au început deja să propage reclamele video printre rezultatele căutărilor. Și Twitter și Facebook cochetează cu reclamele sub formă de clipuri. Este posibil ca viitoarele reclame de la Google să fie găzduite de Youtube.

Search Engine Watch știe mai multe