Ultimele locuri disponibile la GPeC Summit!

Countdown GPeC Summit

GPeC Summit, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, care marcheaza primii 10 ani de existenta GPeC (Gala Premiilor eCommerce), se va desfasura in zilele de 11-12-13 Mai 2015, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti. Au mai ramas doar cateva locuri disponibile, deci cei intersati sa participe se mai pot inscrie la eveniment doar astazi, 4 Mai 2015, pana la ora 23:59 (ora Romaniei), completand formularul de pe website-ul GPeC.

Magazinele online, precum si companiile care activeaza in e-commerce sau isi doresc sa lanseze o afacere online, vor avea parte de 3 zile de continut premium de la cei mai buni speakeri internationali si romani. Invitatul special al evenimentului este geniul in marketing online, Neil Patel, iar pe langa Neil, evenimentul are un line-up exceptional de speakeri internationali – experti cu o vasta experienta in e-commerce si invitati la cele mai importante conferinte de profil din lume: Chris Goward (CEO WiderFunnel), Craig Sullivan (Conversion Optimization Expert), Ivan Mazour (CEO Ometria), Matthew Woodward (SEO & Affiliate Marketing Expert), Simo Ahava (Senior Data Advocate Reaktor), Yauhen Khutarniuk (Head of SEO Link-Assistant), Matt Komorowski (Head of Sales PayPal CEE).

Ziua de 11 Mai aduce participantilor Conferinta GPeC, plina de keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe cele mai HOT topic-uri, aceasta incheindu-se cu o sesiune Q&A unica in Romania, in cadrul careia sunt invitati sa raspunda intrebarilor publicului: Neil Patel, Chris Goward, Craig Sullivan, Simo Ahava si Ivan Mazour.

In paralel cu Conferinta, se desfasoara GPeC E-Commerce Expo, cea mai importanta expozitie de e-commerce B2B din Romania, in cadrul careia principalele companii furnizoare de servicii si solutii de comert electronic se vor intalni cu reprezentantii magazinelor online, isi vor prezenta oferta si vor incepe parteneriate pe termen lung.

Ziua de 11 Mai se va incheia cu GPeC E-Commerce Party – petrecere la care sunt invitati speakerii si participantii, fiind un excelent prilej de networking intr-un cadru informal.

In zilele de 12 si 13 Mai 2015 au loc nu mai putin de 13 workshop-uri tematice x 90 minute fiecare = 19,5 ore de continut e-commerce premium de la specialistii romani si internationali.

Agenda evenimentului, pe zile si pe ore, poate fi consultata pe website-ul GPeC. Biletele de acces mai pot fi achizitionate doar astazi, 4 Mai 2015, pana la ora 23:59, completand online formularul de inscriere.

speakerii gpec summit mai 2015

 

—————————————————

GPeC 2015 este un eveniment powered by FAN Courier

Sustinut de: AVON, ContentSpeed, DPD Romania, eMAGFulfill.roGaranti Bank, Microsoft Romania, MiniPrixNew Black, NewsMAN, Orange Romania, Retargeting, SameDay Courier,  SEO Power SuiteVisa Romania, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Radioul oficial: Kiss FM

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, AgileMedia, Alin Dobrin Photo Graphics, EasyHost, Ecompedia, enRose, EurowebEventLink, HubstoreMarketizator, Saveur, Silkweb, TeaForte, Trusted, WebDigital, ZeList Monitor

Parteneri Media: (AD)Hugger, Agora, Akcees, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Business Woman, Business24, Cariere, ComunicateDeAfaceri, ComunicateDePresa.ro, Femei in Afaceri, FNTM, Hotnews, HRBExpert, JurnalulDeAfaceri, IQads, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, PRwave, Romania Pozitiva, SEM DaysShopMania, Smark, SMSLinkSoftBinator, SoftLead, Startups.ro, TechCafe, The PaypersZiare.com

Bloggeri parteneri GPeC: Alin Vlad /Anca DumaAndra ZahariaAuras Mihai GeambasuBlogatu.roCarmen AlbisteanuChinezuCorina Maria Scheianu / Cristina ChipuriciElena CiricFulvia MeirosuGeorge Hari PopescuiYli / Lavinia Biberi / Madalin Blidaru / Olivian BredaSabina CornovacSorin Rusi

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc

————————————————–