Lucian Aldescu: DPD România a avut o creștere de peste 30% în anul 2016 | VIDEO

gpec-summit-foto-lucian-aldescu-si-gabrieala-bejan-interviu-video-2017Lucian Aldescu, CEO DPD România, a oferit un interviu video reporterului nostru oficial Gabriela Bejan, în care discută despre piața de curierat din România.

– DPD România a avut o creștere de peste 30% în anul 2016, iar din totalul livrărilor peste 50% sunt din zona de e-commerce.

– În continuare am observat creșteri mari pe zona de fashion. În plus, categoria pet food a crescut foarte mult și este o piață în creștere în România.

– Într-un studiu făcut de DPD Group s-a observat că 20% dintre clienți își doresc o livrare rapidă în mod deosebit, iar 50% se uită în primul rând la preț și calitatea serviciilor.


Early Bird Blind GPeC 2017Pre-înscrie-te în blind la evenimentele GPeC

Crezi în 12 ani de GPeC? Înscrie-te “în blind” până pe 31 Martie 2017, ora 23:59, iar noi îți răsplătim fidelitatea cu un preț unic – pentru prietenii GPeC.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pre-comandă online de pe site-ul nostru (fie pentru GPeC SUMMIT, fie pentru Competiția GPeC) până pe 31 Martie. Îți emitem factura, o achiți și te-ai asigurat că nu ratezi evenimentele GPeC care te vor ajuta în succesul afacerii tale!